2777
2789

ما تو شهرستانی اطراف مشهد زندگی میکنیم واسه خرید و اینا همیشه میریم مشهد منم چند تا کتاب تست نیاز دارم که میتونم دست دو قیمت مناسب از پاساژ مهتاب بخرم اما مشکل اینه که مامانم واسه پنجشنبه وقت کولونوسکوپی داره و نمیتونه بیاد باهامون بابامم چون وقت دکتر داره میخواد بره مشهد به نظرتون باهاش برم؟

خیلی گدا و بد دهنه به خاطر اینکه پول کتابای منو نده حتی میگه نمی‌رم تکلیفشم با خودش مشخص نمیکنه که میخواد بره یا نه هی میرم نمی‌رم می‌کنه من بدبختم خب باید واسه فردام برنامه ریزی کنم ببینم میتونم برم مدرسه یانه خیلیم بد دهن و بد مسافرته اصلا دلم نمی‌خواد باهاش تا سر کوچه برم حیف که محتاجشم 

تا مشهد ۴ ساعت راه داریم صبح میخواد بره شب برگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر خودتون کتاب نداره

کتاب داره اما کتاب دست دو تمیز و قیمت مناسب نمیتونم پیدا کنم اینجا درضمن اگه بخوام از همینجا بگیرم پولشو باید مامانم بده مامان بنده خدامم نداره تنها راه اینکه بندازم جردن بابام همینه که پاشم باهاش برم شانس گوه منم این اولین باره که میخوام تنها باهاش جایی برم 

برو مهم هدفته هرچی نیاز داری بخر که دیگه مجبور نشی بهش رو بزنی

رفتن که میرم ولی از الان عذا گرفتم میدونم قراره خونمو تو شیشه کنه بخدا من خیلی مراعاتشو میکنم بقیه بچه هارو میبینم ۱۰ تا ۱۰ کتاب میگیرن نو نو بعد ناز و نوازششونم میکنن اما چارتا کتاب دست دوم می‌خوان بخرن اینجوری میکنن

تازه اگه بره فعلا که اینقدر میرم نمیرم می‌کنه که مشخص نی چشه

کتاب داره اما کتاب دست دو تمیز و قیمت مناسب نمیتونم پیدا کنم اینجا درضمن اگه بخوام از همینجا بگیرم پ ...

با بابات برو حالا یک روز به اعصابت برینه ۱۸ سال کارش همین بوده یک سال دیگه هم روش

با بابات برو حالا یک روز به اعصابت برینه ۱۸ سال کارش همین یک سال دیگه هم روش

میرم فقط دعا کن بره مشهد 

خون هممونو تو شیشه کرده از طرف میگه مریضم حالم خوب نیست از به طرف میگه حال ندارم برم دکتر نمی‌دونم دنبال چیه که به بار ما ازین روی خوش ندبدیم

رفتن که میرم ولی از الان عذا گرفتم میدونم قراره خونمو تو شیشه کنه بخدا من خیلی مراعاتشو میکنم بقیه ب ...

الهی عزیزم😭😭انشالله یه رشته خوب قبول شی وموفق بشی درآینده وهمه اینا جبران شه