2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی دارید بیاید

136 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان

مامانا من دوقلو دارم ۷ ماهه چرا بود و نبود من براشون مهم نیست  نمیخوام خیلی بهم بچسبن اما توقع دارم لا اقل بین منو بقیه یه کوچولو فرق بدن.بچه های شما از چندماهگی بهتون وابسته شدن.میشه بگید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

دختر من فقط مادر شوهرم و دوست داشت تا یه سال و دو مااگی عاشق اون بود چنان از ته دد میگفت مامان جون که نگو ولی ۱ سال و دو ماهگی اومد سمت خودم الان ۱۶ ماهشه بوسم میکنه ناز میکنه حرف میزنه میچسبه بهم تو بغلم میتوابه

روانشناسی کودک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عنوانتو عشقه . مگه میشه کسی نی نی داشته باشه و مامان نباشه ؟ یا مگه میشه کسی مامان باشه و نی نی نداشته باشه ؟   

همه اونا که مامانن نی نی دارن دیع   

من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏
دختر من فقط مادر شوهرم و دوست داشت تا یه سال و دو مااگی عاشق اون بود چنان از ته دد میگفت مامان جون ک ...

از چند ماهگی عاشق مادر شوهرت شده بود؟

عنوانتو عشقه . مگه میشه کسی نی نی داشته باشه و مامان نباشه ؟ یا مگه میشه کسی مامان باشه و نی نی نداش ...

وای  تو ذهنم نی نی کوچولو بود  

از ۸ ماهگی . دستشو میگرفت راهش میبرد خوشش میومد باهاش زیاد بازی میکرد. دو قلو سخت نیست؟خواب داری؟ سی ...

سینه خیز نه به پشت میرن.نه سخت نیست خداروشکر 

پسر من تا چند وقت پيش وابسته نبود ولي الان ١٧ ماهش شده نميمونه همش ميخواد بياد پيشمون يا فقط رو پاي ...

من بعضی بچه هارو دیدم از بدو تولد مامانو میخوان

سینه خیز نه به پشت میرن.نه سخت نیست خداروشکر 

اخی خدا حفظشون کنه. من دخترم شیطون بود . واقعا اذیت میکرد. ۵ ماهگی سینه خیز میرفت ۷ ماهگی چهار دست و پا شد همه زندگی و بهم میریخت.

روانشناسی کودک
نگرانی نداره بذار بزرگتر شن خودشون میان سمتت جنسیتشون چیه؟راسی دوقلو داشتن خیلی باحاله؟

دختر و پسرن.اره خوبه باهم بزرگ میشن .یهویی میشه همه چی.هم اذیت هم خوشی.