2777
2789

معز و علاقه میخواد

منکه یاد نگرفتم.

مدرک نمیخواد فقط دوره ببین 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دوره خاصی رو گذروندی

من رفتم دانشگاه علمی کاربردی ولی هیچی یاد ندادن

فقط تئوری

کاش همون موقع میرفتم کلاس بیرون

بعدم زده شدم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

[QUOTE=399066002]چون شنیدم واسه استخدام کسانی که رشته کامپیوتر خوندنو میگیرن[/QUOTE

برایه شرکتهایه خصوصی خارج میتونی کار کنی

اصلا این همه جا کار داره 

از تو خونه 

با بچه دیدم دارن کار میکنن

[QUOTE=399066002]چون شنیدم واسه استخدام کسانی که رشته کامپیوتر خوندنو میگیرن[/QUOTEبرایه شرکتهایه خص ...

بنظرت من برای شروع چیکار کنم ؟

میتونم ب درامد برسم 

چجوری بدونم شرکت خصوصی پروژه میخواد سایت خاصیه ؟

بنظرت من برای شروع چیکار کنم ؟میتونم ب درامد برسم چجوری بدونم شرکت خصوصی پروژه میخواد سایت خاصیه ؟

از سایتهایه کاریابی نگاه کن.

از یوتیوب بزن اموزش برنامه نویسی 

ببین تمرین زیاد میخواد تا راه بیفتی 

باید ارادت قوی باشه

اطلاعاتی راین باره داری ممنون میشم بگی راجب شیوه یادگیریش و چ چیزایی لازمه

بنظرم با کامپیوتر ی آشناییتی داشته باش.

و اول برو icdlیاد بگیر و مدرکش داشته باشی.

بعد دوره های جهاد دانشگاهی معتبره بنظرم شرکت کن و پیش برو.

ولی ب اون اکتفا نکن اینور اونور دنبال استاد مجربی باش ک صد یادبگیری.

منم خیلی دنبالشم و واقعا لازممه چون رشتم  مهندسی کامپیوتره بهتون میگم اگ پیداکردم