2777
2789
عنوان

امروز خیلی خوشحااااالم❣

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک

منم خوشحالم چند روز دیگه تولدمه و دیشب تونستم حرفی رو به فرد مورد علاقم بزنم ک حاش بهتر شه🥰

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

فعلا درحال حاضر خوشحالی خاصی ندارم ...

ولی خب بازم خدا جونم شکرت بخاطر همهـ چی....

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

خداروشکر😍😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
استیکر هاتون دیده نشد😕

منم خوشحالم چون دیروز تولدم بود  امروز حالم خوبه  دارم برا نی نی لباس می بافم 😍😍

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم خوشحالم چون دیروز تولدم بود  امروز حالم خوبه  دارم برا نی نی لباس می بافم 😍😍

واای تولدتون مبارک 

واااااای دستتون درد نکنه 

من بلد نیستم😟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن