2777
2789
عنوان

امروز خیلی خوشحااااالم❣

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 70 پست
فعلا درحال حاضر خوشحالی خاصی ندارم ... ولی خب بازم خدا جونم شکرت بخاطر همهـ چی....

😍😍😍😍

همین که الان سالم هستین یه خوشحالیه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍😍 همین که الان سالم هستین یه خوشحالیه

اره خوب بی انصافیه اگه گفته نشه....تازه الان یادم افتاد یه خوشحالی بزرگ شوهرم ی مدت مریض بود فک میکردیم کرونا داره دیروز تست داد منفی بود خیلی ذوق کردیم😍

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
تولدت مبارک منم خوشحالم چند روز دیگه تولدمه و دیشب تونستم حرفی رو به فرد مورد علاقم بزنم ک حاش بهتر ...

ممنونم گلم تولد شما هم مبارک پیشاپیش

خداروشکر😍

اره خوب بی انصافیه اگه گفته نشه....تازه الان یادم افتاد یه خوشحالی بزرگ شوهرم ی مدت مریض بود فک میکر ...

خداروشکررر 

دیدی بگردی پیدا میشه

چرا نداری گلم  اینجوری نگو  حتما قرار نیست اتفاق خاصی بیفته  همین که الان سالم هست ...

بله..حق با شماست  

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....
واای تولدتون مبارک  واااااای دستتون درد نکنه  من بلد نیستم😟

مرسی تولد شماهم مبارک کاری نداره بزن گوگل من از گوگل یاد گرفتم از سر انداختن شروع کن پله پله یاد بگیر خیلی راحته 

این شلواره بافت حصیری 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مرسی تولد شماهم مبارک کاری نداره بزن گوگل من از گوگل یاد گرفتم از سر انداختن شروع کن پله پله یاد بگی ...

واقعا از گوگل یاد گرفتین؟؟؟؟

مرسی تولد شماهم مبارک کاری نداره بزن گوگل من از گوگل یاد گرفتم از سر انداختن شروع کن پله پله یاد بگی ...

خیلی مرتب و خوشگل بافتین 

کاش اگه میدونین بگین از کدوم سایت و اینا 

چون خیلی هاشون الکیه و نصفه رها میکنن

خوشحالی ندارم

گلم این چه حرفیه 

حتما که قرار نیست اتفاق بزرگ و خاصی بیفته 

شادی های کوچولو کوچولو 

همین که سالم هستین یه خوشحالیه با ارزشی هست