2777
2789
عنوان

کسی هست توی بورس فعالیت کنه؟

451 بازدید | 49 پست

من دیروز به سرم زد یه مقداری پول کم (حداقل) رو توی بورس سرمایه گذاری کنم تا ببینم میتونم توی این مورد فعالیت کنم یا خیر.

این مقدار پول تقریبا برام حکم از دست رفته رو داره چون دارم با آزمون و خطا پیش میرم.

تمام دیشب رو تا صبح داشتم در مورد ورود به بورس و مزایا و معایبش تحقیق میکردم. فایل های صوتی آموزش مقدماتی حسین صمدی رو گوش دادم. یه سری کتاب پی دی اف هم دانلود کردم که امروز میخوام شروع کنم به خوندن. 

کسانی که توی این زمینه دارن فعالیت میکنن میشه بیاین یکم راهنماییم کنید؟

راستی میدونم فیلد خیلی ریسک داری هست و دوست دارم هیجان و ریسکشو. ولی با اینحال میخوام از مبلغ حداقلش شروع کنم چون آماتورم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

حداقل باید ۵۰۰ بذاری

سایت های کارگزاری ها رو بخون مطالب ساده ای دارن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای ریسک نکنی فقط عرضه اولیه بخر دوست من. حدود ۷۰ درصد که سود کردی قبل از همه هم بفرش ینس به ۷۰ نرسه. کم ریسک. تو کانال هایی که سیگنال میدن عضو شو مثلا میگن چی بخر. 

روانشناسی کودک

طبق بخش نامه جدید تو اول باید ثبت نام کنی اینترنتی یا حالا بیرون بعد بری دفتر پیشخوان احراز هویت بشی قبلا خود کارگزاری احراز هویت میکرد. بعد که کد بورسی گرفتی مثل سابق نیست تا یه ماه اجازه خرید و فروش نداری . تازه خوندم. بعدم حداقل سهامی که میخوای از هر شرکت بخری ۵۰۰ هزارتومنه قبلا ۱۰۰ هزار بود

روانشناسی کودک
اگه میخوای ریسک نکنی فقط عرضه اولیه بخر دوست من. حدود ۷۰ درصد که سود کردی قبل از همه هم بفرش ینس به ...

ببخشین میشه جواب منم بدین

مثلامن اگه ۱۰میلیون عرضه اولیه بخرم درعرض چن ماه مثلا۵ماه چقدرسودمیکنم یعنی ۱۰میلیونم درعرض۵ماه میشه ۱۵میلیون

حداقل مبلغت چقدره؟

نمیدونم چقد لازمه. شما فکر میکنی چقد لازمه برای ورود؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
طبق بخش نامه جدید تو اول باید ثبت نام کنی اینترنتی یا حالا بیرون بعد بری دفتر پیشخوان احراز هویت بشی ...

اینا رو مطمئنید؟

نمیدونم چقد لازمه. شما فکر میکنی چقد لازمه برای ورود؟

شما از هر سهام شرکتی که بخوای بخری مجاز هستی حداقل ۵۰۰ هزار وومن بدی حتی هزار تومنم کمتر نمیشه. از پریروز این جوری شد ولی عرضه اولیه ها با هر مبلغی داده میشه

روانشناسی کودک
ببخشین میشه جواب منم بدین مثلامن اگه ۱۰میلیون عرضه اولیه بخرم درعرض چن ماه مثلا۵ماه چقدرسودمیکنم یع ...

عزیزم نمیشه عرضه اولیه دست ما نیست .مثلا گاهی ماهی یبار میاد گاه دو ماهی یبار و گاهی دو بار در ماه یه شرکتی واسه اولین بار سهامشو میزاره واسه فروش. مثلا چند روز پیش عرضه وولیه صبا عرضه شد ۱ میلیون و ۴۰۰ پول نیاز بود کم تر هم میتونستی بخری. ولی عرضه قبلی مثلا نزدیک ۳۷۰ تومن . این جوری مشخص نیست.

روانشناسی کودک

واستا چارشنبه هفته دیگه عرضه اولیس اونو بخر .بنظرم بهتره برااینکه سرمایتو بهترین جاسرمایه گذاری کنی اولین جا بازاره اولیس تااونموقع اموزشتو کامل کن یکمی که سوددادبفروش بزن به سهمادیگه

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
شما از هر سهام شرکتی که بخوای بخری مجاز هستی حداقل ۵۰۰ هزار وومن بدی حتی هزار تومنم کمتر نمیشه. از پ ...

میشه درخواست دوستی مو قبول کنی؟