2777
2789
عنوان

کسی هست توی بورس فعالیت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیشه عرضه اولیه دست ما نیست .مثلا گاهی ماهی یبار میاد گاه دو ماهی یبار و گاهی دو بار در ماه ی ...

یاخدااینجوری ضررنیس یه ماه یه میلیون بودیه ماه سه میلیون من اصن چیزی متوجه نمیشم😔

اره عزیزم کارگزاری آگاه  فعالیت دارم . در کل کشور این قضیه یک پارچه هست کسایی که سهام میخرن مید ...

از پریروز اینجوری شده؟ من چقد شانس دارم بخدا

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
یاخدااینجوری ضررنیس یه ماه یه میلیون بودیه ماه سه میلیون من اصن چیزی متوجه نمیشم😔

سه میلیون نه ۳۰۰ هزار تومن. 1رر چی. فک کنم خیلی بد تو1یح دادم. هیچی متوجه نشدی؟

روانشناسی کودک
عزیزم اگه واسه مشورت میخوای پایین فکر اقتصادی و تگ کردم بهتر راهنمایی میکنه 

در مورد چیزای دیگم میخوام باهات صحبت کنم. خصوصا معجزات زندگیت البته اگه تمایل داشته باشی.

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
اگه میخوای ریسک نکنی فقط عرضه اولیه بخر دوست من. حدود ۷۰ درصد که سود کردی قبل از همه هم بفرش ینس به ...

ازچارشنبه اکثرن جمع شدن این کانالا

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
ببخشین میشه جواب منم بدین مثلامن اگه ۱۰میلیون عرضه اولیه بخرم درعرض چن ماه مثلا۵ماه چقدرسودمیکنم یع ...

سلام ببین عرضه اولیه یه تعداد مشخص قمیت مشخص زمانه مشخص عرضه میشه .هر سهمیم بخری نوسان بین 5درصده

سه میلیون نه ۳۰۰ هزار تومن. 1رر چی. فک کنم خیلی بد تو1یح دادم. هیچی متوجه نشدی؟

نه من خودم چیزی سرم نمیشه فقط توبورس ثبت نام کردم فعلا

میخوام ببینم میتونم ۱۰میلیون عرضه اولیه بخرم میخوام ۱۰میلیونموتویه سال دوبرابرش کنم یعنی ۲۰میلیون بشه

یعنی میشه🙈

سلام ببین عرضه اولیه یه تعداد مشخص قمیت مشخص زمانه مشخص عرضه میشه .هر سهمیم بخری نوسان بین 5درصده

خب من اصلا فک کنم تا چهارشنبه طول بکشه که توی کارگزاری ثبت نام و احراز هویت کنم. بنظرتون کدوم کارگزاری برای منِ آماتور خوبه؟

نمیدونم چقد لازمه. شما فکر میکنی چقد لازمه برای ورود؟

من بادویست تومن شروع کردم سرمایم الان میلیونی شده و دیگه پولی روش نزاشتم .ولی الان زیره 500هزارتومن نمیشه رفیق

من بادویست تومن شروع کردم سرمایم الان میلیونی شده و دیگه پولی روش نزاشتم .ولی الان زیره 500هزارتومن ...

خب با همون ۵۰۰ تومن.

میخوام شروع کنم. میشه توی یه سوشال مدیای دیگه صحبت کنیم؟