2777
2789
عنوان

اصلا به مرگ فکر میکنید؟ من خیلی ازش میترسم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مرگ صد درصد پایان کاره ولی دلیلی برای ترسیدن ازش نیست کتاب روان درمانی اگزیستانسیالیسم یال ...

شما به تناسخ اعتقاد نداری؟ زندگیهای متوالی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

خب تا کی ؟ فرضا بریم به جاودانگی

تاکی قراره بمونم اونجا ؟ آخر آخرش چی میشه به نظرتون؟ این برام از کودکی سواله

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

در حال حاضر و به دلیل اینکه در کمتر از دو ماه دو تا از دوستان و همکاران عزیزم رو از دست دادم ..بله..خیلی فکر میکنم..اما تنها نگرانیم دخترم هست ..و تمام برنامه های که برای آینده اش داشته و دارم..تصمیم گرفتم وصیت نامه ام رو بنویسم.

واقعاً مرگ خبر نمیکنه.

سلام آبجی از نظر من هم مرگ یه قسمت مهم از زندگیه من خودم به شخصه تو عمرم اشتباه های زیادی داشتم و مثل شما از مرگ میترسم ولی میدونم اتفاق میفته و من فقط دعا میکنم که مرگ دردناک نباشه یا بعد از مرگ من برای بقیه مرگ من عادی بشه ترس از مرگ آدم ها معمولا به روش زندگیشون ربط داره ولی نگران نباش آدم خوبی باشه اون بالا بالا ها برات جا هس😉

منم معتقدم که مرگ پایان راهه

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
اصلا ....

زندگیهای متوالی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
۲۳ سالمه

نه مرگ پایان نیست مهم اینه تا زمانی که زنده زندگی کنی نه فقط زنده باشی 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉