2777
2789
عنوان

اصلا به مرگ فکر میکنید؟ من خیلی ازش میترسم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست
بازم اصلا ...هر چیزی رو که از نظر علمی در محیط آزمایشگاهی اثبات نشده رو قبول ندارم فعلا میدونم مرگ پ ...

درسته

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پایان نیست 

این دنیا هرچی بد باشه یه چیزش خوبه این که زودگذره و فانی 

خوش به سعادت کسایی که حسابشون پاکه ..به این فکر کن تو بهشت کنار بهترین عزیزانت بدون هیچ دغه غه ای زندگی کنی و نگران هیچی نباشی ...این دنیا اگه تو رفاه کامل هم باشی باز نگران مردن یا خیلی چیزایی دیگه هستی  

ولی دنیایی دیگه در ارامش مطلق بدون هیچ فکر و خیالی

ما فکر میکنیم لذت های این دنیا عالیه ..ولی ارامش اخرت یه چیز دیگست ...واین که متا دنیا قلیله 

یکم عمیق تر فکر کن .اگه دوست داشتی قران بخون با معنی جواب خیلی سوالات توش هست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

گاهی خیلی زیاد بهش فکر میکنم 

گاهی ترسناک در نظرم گاهی میگم راهی ک خیلیا  رفتن

و اینکه شاید اینقدم ک ما یاد گرفتیم ترسناک نباشه 

و در اخر به این جمله میرسم خدا ی فرصت داده اونم فرصت زندگی کردن و این فرصت لذت بخش  پس باید ازش استفاده کرد ولی ب درستی 

پس طوری زندگی بکنم ک نگرانش نباشم و سعی میکنم 

ولی انسانم و جایز برای خطا کردن 

نگران نباش درست زندگی کن 

بلاخره میاد یروزی 

از الان زندگی و به خودت حروم نکن سعی کن خوب باشی سعی کن بهترین استفاده رو بکنی با نشستن و غصه خوردن نشستن و اینکه وای سنم زیاد شد و کاری نکردم کاری پیش نمیره سعی کن قدم برداری

خدا گفته راجب مرگ وخدا زیاد فک نکنین 

اتفاقا بر عکس 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم اعتقاددارم

منم دارم

از روانشناسم پرسیدم جوابش این بود:

من ندارم

ولی اعتقاد چیزه که ورای علمه نه میشه ثابت کرد نه رد کرد، قلبیه، فقط میشه ساعتها فلسفه بافی کرد در موردش

اخرشم یه چیز گفت شبیه اینکه به کتفم که تو اعتقاد داری 😁

در کل من از مرگ خودم بهیچوجه نمیترسم چون هرروز که بیدار میشم هم تلاش میکنم هم به مرگ فکرمیکنم

یعنی سعی میکنم جوری رفتار کنم که موقع مرگ شاد و سبک باشم

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
نازنین میشه بگید بر اساس کدوم منبع این رو می‌فرمایید!؟

عزیزمومعلم قرآن دوران راهنمایی من ازخانواده بزرگ آیته ا..کمالوند بودن وهمچنین ایشون مدت زیادی توسط ساواک شکنجه شده بودن ایشون معلم نبودن یه عالم بودن انشا ا..هرجاهستن سلامت باشن

نازنین میشه بگید بر اساس کدوم منبع این رو می‌فرمایید!؟

اشتباه می گه. اونی که می گن در موردش، نباید زیاد فک کنیم ذات خداست فقط

ینی اینکه خدا از کی بوده و که جوری بدون خالق وجود داشته و چطوری ابدیه و... در این موردها می گن زیاد فکر نکنین چون مغز انسان گنجایششو نداره و... ولی در مورد مرگ اتفاقا باید خیلی فکر کرد و به یاد مرگ بود... 

خدا گفته راجب مرگ وخدا زیاد فک نکنین 

اشتباه متوجه شدین. اونی که می گن در موردش، نباید زیاد فک کنیم ذات خداست فقط

ینی اینکه خدا از کی بوده و چه جوری بدون خالق وجود داشته و چطوری ابدیه و... در این موردها می گن زیاد فکر نکنین چون مغز انسان گنجایششو نداره و... ولی در مورد مرگ اتفاقا باید خیلی فکر کرد و به یاد مرگ بود... تو دین ما به یاد مرگ بودن سفارش شده... 

اتفاقا بر عکس 

زیاد فک نکن مساله دارمیشم نه اینکه هیچ فک نکنی همین استاتر عزیز بهش فشار اومده ک تاپیک زده امام علی فرمودن آنچنان زندگی کن که تاابد زنده ایی وآنچنان زندگی کن که یه دم دیگه زنده نیستی اگه بتونیم معنی این حرف درک کنیم زندگی دنیا آخرت بردیم

آقای قرائتی میگفتن اول که آسانسوراومد ایران فقط سازندش سوارش میشد بقیه میترسیدن خلاصه هیچکس جرات نکرد سواربشه براهمین براکسانی که سواربشن جایزه گذاشتن واینطور شد بعضیا بخاطر جایزش برترسشون غلبه کردن همینکه چند نفرسوارشدن بقیه هم داوطلب شدن این شد که ترس همه ریخت مرگ تشبیه کردن ایشون گفتن مرگم همینه دقیقا یادمه گفتن شاید مرگم اینقد ترسناک نباشه فقط چون نمیشناسیم شناختی ازش نداریم ازش میترسیم