2777
2789
عنوان

اپلاسیون زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی راحته فقط بار اول از ژیلت به موم سخته اگه از ژیلت میخای شیفت کنی برو سالن حتما اپیلاسیون کار برات بندازه دفعات بعدی دیگه انقد ظریف میشه کاری نداره تو دو سه تیکه میندازی سخت هم نیست 

من موم عربی میزنم ی کوچولوشو انداختم پوستم کشیده شد ترسیدم بیکینی رو راحت میندازم 

اون پایین راحته برات😂😂بعد زیر بغل نمیتونی

والا خوش بحالت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من خودم میندازم ۳ساله

میشه اسم مامی که میخری رو بگی منم میخوام تو خونه خودم بندازم خوبشو پیدا نمیکنم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
تو یک کتابی خوندم امام صادق فرمودند کندن موی زیر بغل باعث میشه انسان کودن بشه. اسی از پودر موبر است ...

واییییی😁😁😁😕 باشه دردم زیاد داره لامصب

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
من خودم میندازم ترس نداره ک. فقط تیکه تیکه های کوچیک بنداز.چون اکر غده های لنعاوی تحریک بشن غده درم ...

با چ نوع مومی میندازی گلم؟

موهاش فرقی هم کرده؟ کم و نازک شدن؟

اره من زیربغلم و ممنوعه هم خودم موم میندازم عالی خانه موم ک میرم موریزه داره اما خودم میندازم هیچی ن ...

موهاش کم و نازک شده یا فرقی نکرده گلم؟

اره من زیربغلم و ممنوعه هم خودم موم میندازم عالی خانه موم ک میرم موریزه داره اما خودم میندازم هیچی ن ...

ممنوعه رو چجوری میندازی؟؟ اون پایبن مایینا هم میتونی؟؟؟ ازین موم زردا که اسمش پروینه استفاده میکنی؟