2777
2789
عنوان

اپلاسیون زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست
با چ نوع مومی میندازی گلم؟ موهاش فرقی هم کرده؟ کم و نازک شدن؟

آره خیلی موهارو نازکو کم میکنه.اما کافیه ی بار تیغ یا موبر بنداری بازم میشه مث قبل.

من با همین مومای معمولی ک گرم میکنن میندازم.

اما موم عربی بخری بهتره.من بعد کرونا میخوام عربی بخرم😁

بعصیا با شمعم میندازن ولی اون خیلی درد داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار دادم خالم برام زد خون اومد😑😓

آره میگن دفعه اول و دوم همینجوریه

بعدش خوب میشه راحت در میاد چون موهاش نازک و ریششون ضعیف میشه

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
موهاش کم و نازک شده یا فرقی نکرده گلم؟

من تقریبا ۵ساله تیغ ب بدنم نخوره واقعا راضیم من ۲ماهی ی بار موم میندازم بعضی قسمتا بدنم موهاش با دستم کنده میشن خیلی باحاله😂😂😂 خیلی نازک و کم کچلی گرفتم مخصوصا پام

🕯🐨🌱♻️
اره میشه چندین بار انجام دادم الان دیگه درد نمیکنه😐 خب کم کم موم بزن من صورتمو خودم انجام میدم

صورت میتونم عزیزم ولی زیر بغل چون جای سختیه ی دستی باید انجام بدی کشیده میشه لامصب

ممنوعه رو چجوری میندازی؟؟ اون پایبن مایینا هم میتونی؟؟؟ ازین موم زردا که اسمش پروینه استفاده میکنی؟

ها دقیقا این پروین ممنوعه هم همینجور ک دستو پام میندازم فقط برا قسمت های پایین تر ک نمیشه دید اینه میذارم جلوم حالت رو زانو میشینم پام باز میکنم اوکیه پاکه پاک میشه نیاز ب بندانداختن هم نداره اتفاقا هفته پیش هم انداختم😁

🕯🐨🌱♻️

برا غده های لنفاوی خیلی ضرر داره .پوستو شل میکنه و آویزان .چون کش میاره پوستو.

حتی بقیه جاها هم اگه استفاده بشه چون به مرور اعصاب پوست تحریک میشه پوست افتاده میشه.

بهترین چیز پودر موبره .هم کم مو میکنه هم سفید پوستتون میشه .تازه ضرر که نداره هیچ خاصیت هم داره

نکنید من با اپیلیدی زدم زیر بغلم کیست مویی درست شد مجبور شدم برم زیر تیغ جراحی خیلی لذت بخشه که زی ...

اپیلیدی زیر پوستی هم میکنه

موهاش نازکم شد یا ن درد کشیدنش بی خودیه؟؟

اون پایین راحته برات😂😂بعد زیر بغل نمیتونی والا خوش بحالت

آره😁😁

آخه زیر بغل تقریبا ی دستی باید انجام بدی پوست کش میاد وحشتناک دردناکه جای بدیم هست در دسترس نیست😁

وای من از جفتشم میترسم😭😭😭😭فقط دستو پا

ن نترس برا بیکینی تیکه کوچولو بنداز قشنگ محکمش کن ی دستتو بگیر پوستت کشیده نشه بعد با اون دستت سریع بکش دردش ی ثانیست

بچه ها من برای پشت کمرم نمی‌دونم چکار کنم؟ خواستم بعد عید برم لیزر که وضعیت اینجوری شد.  تا حا ...

مگه کمرم مو داره

من باز شکم و روی سینم موی کوچولو داره😂😂