2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

125 بازدید | 13 پست

عروسی خواهرم در پیشه، البته به خاطر این اوضاع تاریخش مشخص نیست.الان با این قیمتای سرسام آور خرید جهیزیه به شدت سخت شده.الان که با پدرم تلفنی حرف میزدم فکرش شدیدا مشغول این قضیه بود.بنده خدا یه بازنشسته حقوق بگیره.حس کردم که کاملا درمونده شده.خدایا دلم براش سوخت😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4186519/خانما-بیاین-جمع-شیم-۴۰-نفر-برای-هم-دعا-کنیم-و-صلوا

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دارید میدید دیگه جهاز با چی بدین ندین عزیزم ما که ندادیم نه عروسمان نه خواهر شوهر نه جاری باز من چندتا چیز آوردم اونا که هیچ عروسمان هم یکم داد خدایی ولی اون دوتا هیچ 

من نه منم نه من منم😎
دختر دارید میدید دیگه جهاز با چی بدین ندین عزیزم ما که ندادیم نه عروسمان نه خواهر شوهر نه جاری باز م ...

دختر دادن معنی نداره

مثل اینکه طرف مقابل هم بگه پسر داریم میدیم طلا نخریم.. به هر دو خانواده فشار میاد باید درک متقابل باشه

مگه خوانواده شوهر من طلا دادن هیچی ندادن نه عروسی نه هیچ  

من نمیدونم خانواده شوهر شما چیا دادن. کلی گفتم.. کسی که میخواد برای پسرش زن بگیره هم تحت فشاره... خرید سرویس و لوازم درشت و تهیه خونه و ماشین بعضی جاها تقبل خرج عروسی و آرایشگاه و آتلیه و...