نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان دسته گل عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 83 پست بیاین دس گل عروسیمونو بزاریم 💖💖💖💖💖 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/21 | 18:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 من ضعف 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 تمام رخش و پیدا نکردم🤪🤪 عه چرا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
جودی_ابوت_ عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 325 اسی دستت طلاکلی روحیه گرفتم با این تاپیک😘😘😘😘😘😘 من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 😍😍😍😍😍😍😍😍 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ooko عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 5300 کامل واضحشو ندارم الانم که برگای دورش خشک شدن توچمدونه خدایا شکرت 🙃
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اسی میشه لایکم کنی تو لینک زیر صلوات میفرسم برات https://www.ninisite.com/discussion/topic/4 ... زدم گلم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
sashiriii عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1766 عه چرا باید برم از تو آلبوم بگیرم بذارم؟ اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 کامل واضحشو ندارم الانم که برگای دورش خشک شدن توچمدونه خوشگله چ چمدون بزار ی جای خوب حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 باید برم از تو آلبوم بگیرم بذارم؟ اره☺️ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اسی دستت طلا کلی روحیه گرفتم با این تاپیک😘😘😘😘😘😘 فداتشم عزیزم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ooko عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 5300 خوشگله چ چمدون بزار ی جای خوب برای اینکه سفیده خاک میشینه روش نمیره وعلفای دورشم خورد میشن خراب میشهبا آلبومو کفش وی چندتا یادگاری دیگه از عروسیم گذاشتم تو چمدون خدایا شکرت 🙃
کینو۷۲ عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 3470 حوصلم نمیکشه برم عکس بگیرم.قدیمی هم هست واسه ۷ سال پیشه گلای صورتی با ساتن سفید خودتون تصور کنید دیگه کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 گل زن داداشم🌹🌹❤ یکم زیادی سفید نیس؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 حوصلم نمیکشه برم عکس بگیرم. قدیمی هم هست واسه ۷ سال پیشه گلای صورتی با ساتن سفید خودتون تصور کنید د ... خب بگیر بزار ببینیم خب 😭😭😭😭😭😭😭😭 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 برای اینکه سفیده خاک میشینه روش نمیره وعلفای دورشم خورد میشن خراب میشه با آلبومو کفش وی چندتا ... عالی❤️💖💖💖💖💖💖😍😍😍😍😍 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔