2777
2789
عنوان

اشتباه شوهرم

486 بازدید | 35 پست

بچه ها جاریم باماکلا قطع رابطه کرده،اصلا مشکلی هم نداریم باهم،توجمع فقط سلام وعلیه تمام..ن خونمون میادن میریم،حتی برادراهم سرسنگینن باهم،سال پیش من بچه هام خونه مامانم بودیم شوهرم مریض خونه خوابیده بود،زنگ زدم به مادرشوهرم ک مااینجاییم وسیله نیس بیایم،حتی تعارف نکردن ک برادرشوهرت بیاددنبالتون.بعدمن بااسنپ اومدم تازه شاکی هم ش ن ک نصف شب چراخودت اومدی،،فرداش به مادرش گفتم لااقل شمامیگفتین پاشونو دنبال زنداداشت،گفتن آخه زنش دعوامینداخت،،،بعدش امروز جوریم و مادرشوهرم جایی بودن وسیله نبوده بیان مادرشوهرم برداشته زنگ زده شوهرم ک بیامارو ببرخونه.شوهرم هم بهم زنگ زد که چون مادرم گفت نتونستم بگم ن..بنظرتون ب مادرشوهرم بگم چرااینکارو کردی

قلباقالے

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا دخالت نکن خودتو چراازچشم مینداری شوهرت اگ مشکلی داره خودش باننش حرف بزنه تواصلاااااا

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ن اصلا دخالت نکن خودتو چراازچشم مینداری شوهرت اگ مشکلی داره خودش باننش حرف بزنه تواصلاااااا

اره میگه به مامانم فردا میگم،منم گفتم همون لحظه باید میگفتی کاردارم نمیتونم بیام

قلباقالے

اره میگه به مامانم فردا میگم،منم گفتم همون لحظه باید میگفتی کاردارم نمیتونم بیام

اره توکاری نداشته باش همینجوری بدون هیچی باهات چپ افتادن وای بحال اینکه ازتو چیزی ببینن

بشوهرتم بگو ازطرف خودش حرف بزنه اسم تورو وسط نیاره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ی چی میگم اویزگوشت کن شوهرت پشت زن داداشتو داداشش مامانشوهسچ وقت خالی نمیکنه بدون پای کسی وایسادی ک ...

ن آخه داداشش حتی حرف نمیزنه باهاش زنش حتی تو جمع بهش احترام نمیزاره،،با من مشکلی نداره ها جاریم،بااین جور درنمیاد

قلباقالے

شوهرم میگه فردا به مامانم میگم ی باردیگه دررابطه بااون ا من چیزی نخاه،،بنظرت اونم نگه چیزی؟

من میگم شوهرت بره دنبالشون داستان درست نکنین

شاید اخلاقش اینه فک میکنی باهاتون مشکل دارن

بعضیا سرشون تولاک خودشونن عالمی باکسی ندارن 

از برادری که با برادرش سرسنگینه چرا انتظار دارید شمارو برسونه؟ مسئله دومم خب مادرشوهرم پیش جاری بود ...

دقیقا،،آخه اونوخ میگن ک شوهرم به من ارزش نمیده یا ازم حساب نمیبره

قلباقالے