2777
2789
عنوان

ختم سوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 172 پست
آبجی اینارو فقط خبر کردی درسته  هنوز معلوم نیست که میخان شرکت کنن ؟؟؟چون من دارم لیست رومینویسم ...

آره عزیزم هروقت خودشون اومدن گفتن که میخوان شرکت کنند اسمشون رو بنویس

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

فعلا دوازده نفر برا شرکت حاضر شدن ایشالا که تا اول ماه رمضان تکمیل بشع 😍😍

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو بنویس عزیزم.من حتما هستم.همین الان بنویس جا نمونه اسمم😄

نه گلم    تو رو نیم ساعت پیش نوشتم     هرکی که اعلان حضور میکنه فوری مینویسم حقش ضایع نشه یوقت😍

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

منم هستم

فقط میشه موقع شروع بهم خبر بدی

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم ازت❤🌷😘.استارترمنم هستم ممنون🌷❤

سلام عزیزدلم فدات بشم ممنون مرسی تو خوبی عیدت مبارک،خواهش میکنم گلم کاری نکردم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سلام عزیزدلم فدات بشم ممنون مرسی تو خوبی عیدت مبارک،خواهش میکنم گلم کاری نکردم

ممنون عزیزدلم عیدتوهم مبارک 🌷🌷ان شاءالله که همه مون به بهترین شکل حاجت روابشیم❤ 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

سلام  خانمای گل    امیدوارم حال دلتون خوش باشه    

تا الان خداروشکر  نوزده تا جور شد برا  ختم   از فرانک جان ممنونم که   برا اینکه بتونیم ختم روشروع کتیم   عضو اورد 😘😘

خیلیاتون گفتین هروقت خاستی شروع کنی خبرمون کن      اما من بخاطر اینکه جدید اومدم تاپیک  نمدونم چجور باید خبرتون کنم اگه  بگید چجوری ممنون میشم  همه رو رو نماز دعا کردم     به امیدروزای بهتر