2777
2789
عنوان

ختم سوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 172 پست
قربونتون برم ایشالا تک تکتونو دعا کردم محتاجم ب دعا میگن اگه ۴۰ نفر واه ینفر دعا کنن به خواستش میرسه ...

اره  میگن  دعاهای چهل نفر پشت سرتون سریع تر به حاحتتون میرسونه   منم ختمو ب همین نیت شروع کردم     

شهید ابراهیم هادی نزد خدا خیلی قرب دارن       ایشالا ختمو که شروع کردیم   هرروز ثوابشو بفرستیم برای هدیه به این شهید به نیت بخت گشایی تک تک عزیزان 

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.چند نفر شدیم؟

فهلا هشت نفر شدیم     

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

وای دخترا نمدونین چقد شوق دارم برای انجام این ختم    همه ی وجودم و قلبم سرتاسر امیده 

وای دخترا نمدونین چقد شوق دارم برای انجام این ختم    همه ی وجودم و قلبم سرتاسر امیده

ایشالا تا اخر تابستون نامزد کنم شماهام همتووون تک تک ازدواج خوبی داشته باشین  بیاین این تاپیکم اگر دعام کردین و صلوات برای حاجتم فرستادین موضوع تبادل نظرمو لایک کنید بدونم خدا خیرتون بدهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4186519/خانما-بیاین-جمع-شیم-۴۰-نفر-برای-هم-دعا-کنیم-و-صلوا

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

منو بنویس عزیزم.من حتما هستم.همین الان بنویس جا نمونه اسمم😄

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         
منم هستم دعا کنید تااخر تابستون نامزد کنم 

برات صلوات فرستادم الهی به خواستت برسی شما هم اگه دوس داشتی برای من بفرست که خوشبخت و عاقبت به خیر بشم

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         
برات صلوات فرستادم الهی به خواستت برسی شما هم اگه دوس داشتی برای من بفرست که خوشبخت و عاقبت به خیر ب ...

ممنونم عزیزم لطف کردین

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
@جییییلت     @ملودی،    

آبجی اینارو فقط خبر کردی درسته  هنوز معلوم نیست که میخان شرکت کنن ؟؟؟چون من دارم لیست رومینویسم