2777
2789

سلام به همگی. 

نیت کردم برای خانومایی ک باردار نمیشن سوره یاسین بخونم تقدیم کنم به حضرت نرجس خاتون که به گل پسرش سفارش بکنه..😍

لطفا هرکسی رو که میشناسین منشن بکنید که بیاد. یا لینکو توی گروه ها بذارید. ممنون میشم.

👈 با نهایت احترام این تاپیک فقط برای ناباروریه. 👧🌷

میشه برام بخونید؟

خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌹🌹🌹دستت دردنکنه

خدا خودش حاجت دلتو بده❤️

منم دعا کن،تازه نی نی هامو از دست دادم خدا جاشونو برام پر کنه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
برا من میخونی نسیبه

خانوما ميشه  برا تاپيکم گزارش بزنيد 

نياز دارم  يه روز از خواب بيدار شم و ببينم  همه چي کابووووس بوده  و من دوباره همون دختر کوچيک 5 ساله ام که کنار مامانش ميخوابيد و تا دستاي مانش رو نميگرفت خوابش نميبرد  لطفا برام دعا کنيد  از اين برزخ بيرون بيام و همه چي درست بشه .درضمن من کاربرقدمي ام 

برای منم بخون لطفا. معصومه

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خود طرف بخواهد، خودش قران میخونه، نیازی به دیگری نیست براشون قران بخونه هااااااا 😂😂😂😂

فقط عضو شدی همینو بگی؟؟؟؟

نمیبینی نوشته نذر کرده؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

🎊🎉تولد آقاجانم امام زمان مبارک هممون باشه.🎉🎊

الهی به حق مادری ِ خانوم نرجس خاتون و به حق گل پسرش خدا به همه منتظرا فرزندان سالم و صالح هدیه بده. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.😍

من باردارنمیشم سه ساله واسه منم دعوا کن 

ايشالله  به حاجتت برسي لطفا واسه تاپيم کزارش بزن 

نياز دارم  يه روز از خواب بيدار شم و ببينم  همه چي کابووووس بوده  و من دوباره همون دختر کوچيک 5 ساله ام که کنار مامانش ميخوابيد و تا دستاي مانش رو نميگرفت خوابش نميبرد  لطفا برام دعا کنيد  از اين برزخ بيرون بيام و همه چي درست بشه .درضمن من کاربرقدمي ام