2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اره دور به دور رابطه برقرار میکنیم بقیه چیزا رو نداره ولی دیشب چشماش سرخ شده بودن..صداش گرفته ...

همین ک میگی از دلایلش هست آره صداشون هم میگیره چشم سرخ میشه ،اعصاب ندارن و انکار هم میکنن فقط برات دعا میکنم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
همین ک میگی از دلایلش هست آره صداشون هم میگیره چشم سرخ میشه ،اعصاب ندارن و انکار هم میکنن فقط برات د ...

توراخدا دعا کنید خدا عقل بهش بده دورشو خط بکشه ممنون عزیزای دلم 

بنظرم اگر لو دادی ک ی چیزای میدونی پیله کن تا اعتراف کنه اما بشدت مراقب خودت باش ک کتکت نزنه وقتی اعتراف کرد از در دوستی وارد شو از مضراتش بگو ،از خاطره های خوبی ک داشتید از پیشرفتای ک با پاک بودن میشه کرد باش صحبت کن تا خودش بخواد و اگر خدایی نکرده معتاد بود ترک کنه ،باید خودش اعتراف کنه خودش تصمیم ب ترک بگیره ب حق این روز عزیز هیچ کس گرفتار نباشه همسر شما هم اگر خدایی نکرده مشکلی داره بفکر حلش بیفته ،فقط اینم بدون رو لج نندازش،بی خیال هم نباش 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
بنظرتون رنگ به دوستش بزنم بگم دورش نگرده و اینا یا میره بهش میگه

نه اصلا این کار رو نکن. حتی تا اونجایی که می تونی وانمود کن متوجه نشدی زیر سر اونه. اینجور ادما فقط دنبال نقشه کشیدنن. خوب بلدن با حرف هاشون زهرهاشونو بریزن. 

توراخدا دعا کنید خدا عقل بهش بده دورشو خط بکشه ممنون عزیزای دلم 

فقط کمکش کنید از در دوستی ،اعتماد ب نفس بش بدین ،بگو اگر بیفتی تو راهش اینو از دست میدی اونو از دست میدی حتی من هم ب راحتی از دست میدی ،میدونم حالتون چیه مثل خواهر نگرانتون هستم چون خودم تو این شرایط حتی بدتر بودم الان هم  میگه 13روز ترک کرده ک بازم ترس دارم هنوز خدا رو شکر کن دعا کن کار ب مواد سفید نکشیده!گر چه اینم بد هست ،معذرت میخوام اینم بش بگو،بگو بعد ی مدت مردانگی هم نداری حتی رابطه هم نمیتونی داشته باشی مردا حساسن رو این مورد!

ب دوستش هم زنگ نزن چون میره پیشش میگه خانما زنگ زد اینم لج میکنه دوستش بیشتر روش نفوذ پیدا میکنه در آخر اگر دیدین فایده نداره ب یکی ک ازش حساب میبره بگید اما اون طرف هم نباید بگه از شما شنیده ،احتمال داره بعدا بخواد آدامس بخوره عطر بزنه بگه من ک بو نمیدم دیدی اشتباه میکردی  ،موهاش رو بو کنید،میل ب شیرینی هم پیدا میکنن!