سلام توراخدا کمک کنید من زندگی خیلی خوبی دارم خداراشکر اما دیشب شوهرم اومد خونه و بدنش بوی تریاک میداد دیگه تا جایی میره استرس میگیرم که داره تریاک میکشه خیلی مهربون و خوش اخلاقه ولی جدیدا بهش شک داشتم تا جوتش بوی تریاک داد تو رو قران چکار کنم راهنماییم کنید دارم دق میکنم چجوری باهاش رفتار کنم...به خودشم میگم زیر بار نمیره و میگه من نمیکشم مگه بچم ولی من مطمئنم میکشه لطفا بگین چکار کنم
سلام معذرت میخوام ،دیر ارضا نشده ،مثلا دیر ب دیر رابطه برقرار. کنه و دیر ارضا بشه ،چورت نمیزنه،مردمک ...
عزیزم اره دور به دور رابطه برقرار میکنیم بقیه چیزا رو نداره ولی دیشب چشماش سرخ شده بودن..صداش گرفته بود...گلم خیلی سخته اصلا حالم خوب نیست بخدا انشالله هر حاجتی داری به حق امام زمان براورده بشه
اره یکی هست همون بنظرم معتاده ولی این ماهی دوبار شاید جونش بو بده شده تا ۱ هفته تو خونه ایم باهم کنت ...
خب اینجور دوست ها فروشنده ان اولش با ماهی یه بار شروع می کنن. هر طور میتونی از این محافل و دوستا دورش کن. اصلا نمی خواد هم بهش ثابت کنی که میدونی مصرف داره. فقط از دوست هاش دورش کن. هر کس ممکنه تجربه مواد رو داشته باشه. ولی عادت به مواد و خوشی این محافل و بعدم عادت و خماری و ایناست که کارو سخت میکنه. از طریق مشورت با خانواده یا هر طوری غیر مستقیم بدون اینکه حرف مواد رو بزنی در مورد دوستاش و اینا حرف بزن. نذار الوده اش کنن. باز می گم تجربه به معنی معتاد شدن نیست. ولی اونی که کارش معتاد کردنه کارش رو خوب بلده. الان باید بیشترین سیاست رو داشته باشی. اخلاق خوب. رفتار سنجیده و این چیزا. چون این دوستای ناباب خدای دروغ و غیبت ان. خوب بلدن چی بگن و چکار کنن.
بنظرتون رنگ به دوستش بزنم بگم دورش نگرده و اینا یا میره بهش میگه
ن ب شوهرت میگه اوضاع بدتر میشه💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من بیست سال قایم موشک بازی دیدم ازش تا پارسال که خیلی لاغر شد بهش تیکه مینداختم ولی مطمعن نبودم تا یه رور خودش همه چی رو اعتراف کرد و خوابید خونه گفت میخوام ترک کنم گفتم تو که نمیکشیدی گفت میخوردم هزاران بار میدیدم یه چیزایی میگفت مال من نیست یا میگفت دم در بوده یا میگفت کسی داده نگه دارم و خلاصه من شک نزدیگ به یقین داشتم ولی این بیرون نمیرفت زیاد کاملا در خدمت خانواده اما بعدش گفت جا نبود بکشم منم میخوردم الان یک سال و خورده ای که خودش دیگه خسته شد
مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو
همیشه دوستشو نفرین میکنم خداازش نگذره اخه شوهر من همچین ادمی هم نبود همیشه بقیه را نصیحت میکرد
رفیق ناباب خیلی بده
پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد
سگ اصحاب کهف روزی چند پی نیکان گرفت ومردم شد💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️