2777
2789

سلام توراخدا کمک کنید من زندگی خیلی خوبی دارم خداراشکر اما دیشب شوهرم اومد خونه و بدنش بوی تریاک میداد دیگه تا جایی میره استرس میگیرم که داره تریاک میکشه خیلی مهربون و خوش اخلاقه ولی جدیدا بهش شک داشتم تا جوتش بوی تریاک داد تو رو قران چکار کنم راهنماییم کنید دارم دق میکنم چجوری باهاش رفتار کنم...به خودشم میگم زیر بار نمیره و میگه من نمیکشم مگه بچم ولی من مطمئنم میکشه لطفا بگین چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما با دوستاش که میکشن نشسته

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
شایدپیش کسی که کشیده نشسته بدنولباسش بوگرفته

ساعتای ۱۰ شب اومد خونه تا میاد لباساش میندازه تو ماشین لباسشویی و میره حموم دیشب تا رفتم کنارش ی چیزی بگم زود فقط رفت داخل حموم اجازه نداد حرف بزنم 

دوست صمیمی داره؟ که واسش مهم باشه یا پسر عمویی پسر دایی کسی. اینا خیلی خطرناکن. 

اره یکی هست همون بنظرم معتاده ولی این ماهی دوبار شاید جونش بو بده شده تا ۱ هفته تو خونه ایم باهم کنترل میکنم ولی ماهی یه بار دوبار جونش بو میده

عزیزم دقیقااین اتفاق برامنم پیش اومدهرچی میگفتم منو میپیچوندتااینکه یروزرفتم توخونه دیدم داره میکشه هرچی دم دستم بود روسرش شکوندم خلاصه دعوای سختی شداونم هی التماس میکردآروم باشم ..الانم خداروشکر هیچی نمیکشه همش وردلمه

سلام معذرت میخوام ،دیر ارضا نشده ،مثلا دیر ب دیر رابطه برقرار. کنه و دیر ارضا بشه ،چورت نمیزنه،مردمک چشمش گشاد نیست ،عرق میکنه،رنگش زرد نشده،لباش سیاه نیست ،معذرت میخوام دستشویی میره بو تریاک نمیاد ن ک بکشه معذرت از مدفوع،در آخر اگر بحث شد کیت بگیر بگو آزمایش کن تا باور کنم !خیلی دعا کردم برات ک همسرت پاک و سالم باشه ،چون منم عذاب کشیدم برا عشق منم دعا کن لطفا

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی