2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای هزارمین بار سزارین 

البته بدن هرکسی فرق داره 

برای من اینطور بود 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

گلم به ولله به پیر و پیغمبر به تجربه بقیه نیست 🩵🩵🩵

اگر روحی روانی تواناییش رو داری

باید یه دکتر خوب لگنت رو برسی کنه

ببینه واقعا مناسب زایمان طبیعی هست یا ن؟؟؟

طبیعتا با ورزش و یه پزشک خوب و بیمارستان خوب

زایمان طبیعی بهتره

البتههههه اگررررر روحی شرایطش باشه

جسمانی هم امادگی داشته باشه

وگرنه زایمان طبیعی

بدش یعنی فاجعه هم برا مادر هم برا بچه

اگر این شرایط بالا رو نداری

بدون فکر سزارین

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من طبیعی بودم با آمپول فشار سخت بود ولی به نظرم ارزشش رو داشت 

تجربه سزارین ندارم 

ولی از چند نفر که تجربه هر دو رو دارند شنیدم که میگفتن طبیعی بهتر بوده براشون

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

تجربه مامانمو بگم 

به فاصله سه سال هم طبیعی داشت هم سزارین 

سر اولی عصر رسید خونه تا فردا صبحش خوابید یعد صبحونه گذاشت و خونه رو مرتب کرد و به زندگی عادی برگشت 

سر برادرم سه ماه پیش سزارین داشت به خاطر یه مشکلات جدا از زایمان دو هفته بستری بود بعد دو هفته هم سالم و سرحال نبود . 

من از نزدیک دیدم و طبیعی بهتره به نظرم 

سلام من وقتی به دنیا اومدم نزدیک 5 کیلو بودم و مامانم مجبور شد سزارین بکنه و خواهر  برادرم هم دوقلو هستن و مامانم ترجیح دادن سزارین کنن و خداروشکر خطری نداشته. ولی زیاد شنیدم طبیعی برای سلامت و دفع زائدات زایمان برای زن بهتره و همچنین اشنایی داریم که 4 تا بچه داره و هر چهارتا رو در سلامت طبیعی زایمان کرده. توکلت به خدا باشه و انشالله به سلامتی زایمان کنی

من مثل سگ از زایمان طبیعی میترسیدمآخرش به زور رفتم زایمان طبیعی، از معاینش وحشت داشتم چون ده دقیقه یبار میان برای معاینه از درد وحشت ناکش میترسیدم چون من وقتی جاییم درد میگیره بدنم سفت میشه و استفراغ میکنم، تازه تو اون حالت باید بدنتو شل کنی با اون درد وحشت ناک زور بزنی تا بچه بیاد، قرص فشار گذاشتن زیر زبونم سرم فشار بهم زدن اخرش به زور با توپ و تشر بردنم سزارین، دیگه خودت تصور کن صبح ساعت شش رفتم بیمارستان شب یازده و نیم بردنم اتاق عمل

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز

بستگی به بدن هر فرد داره واقعا نمیشه برای همه نسخه پیچید از دکترت مشورت بگی من با دختر دایی شوهرم با هم باردار شدیم با هم پیش یه دکتر میرفتیم به اون گفت طبیعی برات خوبه به من گفت فرم بدنت نشون میده درد طبیعی میکشی سزارین میشی نمیتونی طبیعی من سزارین شدم و راضیم اونم طبیعی اورد اون تو نیم ساعت بدون بخیه راحت زایمان کرد پس بستگی به فرم بدن هر فرد داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بستگی به بدن خودت و نظر دکترت داره عزیزم هر چی که هست انشالله زایمان راحتی داشته باشی و اذیت نشی ❤️من تجربه طبیعی دارم و واقعا خوب بود مخصوصا دومی ولی 

خواهرم دوتا سزارین داره و هنوزم که هنوز جای بخیه هاش وقتی یکم سنگینی برداره اذیته  آخرین زایمانشم ۵ سال پیش بود دختر داییمم همینه اون آخرین زایمانش ۱۱ سال پیش بود 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰