بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز
جاری هام بهم تیکه میندازن خسته شدم انقدر گریه کردم منم دوس دارم خوش اندام باشم چیکار کتم که سی ...
همینکه حرف دیگران انقدرتاثیرداره که گریه میکنی باعث میشه خودخوری کنی وبدترلاغرمیشی گلم. بااراده ویه رژیم غذایی مناسب به وزن دلخواهت میرسی. حالااگه چاق هم بودی احتمالاجاریات میگفتن چخبره لاغربشو. پس بهتره واسه خودت وهمسرت ایده ال باشی نه حرف جاریهاواطرافیان.تازه اول زندگی مشترکی خیلی راه هست تابه اندام دلخواهت برسی.
اینم چهرمه ول خیلی ناراحتم که انقدر لاغرم خیلی غصه میخورم😔
یه کانال تو تلگرام دارم برا چاق شدن خودم عضوم گروهم داره مشاورشم خیلی خوب و با حوصله جواب تو میده و رایگانم هست بهت برنامه میده مطمئن باش چاق میشی
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز
اگه میخوای درخواست دوستی مو قبول کن تا بهت آیدی تلگراممو بدم پیام بده که برات لینک گروه و کانال و مشاورو بفرستم