2777
2789
عنوان

تا الان گریه شوهرتون رو ددیدید؟ لطفا با با تونو نگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 71 پست
ن نداریم عزیزم فعلا قسمتون نشده،ن باو اشکال نداره دعا کن خدا دامن منم سبز کنه 

عزیزم من یک چله دارم. شما میخوای شرکت کن

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.

شوهر من تو 16 سال زندگی یه بار گریه کرده اونم چند سال پیش که پسرم مریض بود و من دوهفته تو بیمارستان پیشش مونده بودم و پاهامو کفشم زده بود وقتی زخم پام و دید یهو گریه کرد و گفت من مرد خوبی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه خیلی راحت وبسیاز زیاد دیدم ازش،ولی گریه ای که همه ازش حرف میزنند روزی که زایمان زودرس داشتم وامیدی به زنده بودن جنین نداشتند و من بیمارستان بودم ،همه خونه ی داییم بودند گفتند سه ساعت اشک میریخته و کسی نمیتونسته آرومش کنه

شوهر من تو 16 سال زندگی یه بار گریه کرده اونم چند سال پیش که پسرم مریض بود و من دوهفته تو بیمارستان ...

اخی 😢😢😢😢

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

من اشک نه ولی بغضش برای اولین بار بعد 5 سال دیدم.

وقتی بابام تو بیمارستان حالش بد بود و معلوم نبود چی میشه من ازش دور بودم و همش گریه میکردم . داشتم عکساشو نگاه میکردم اومد بغلم کرد و با بغض گفت گریه نکن خوب میشه 

امیدی هست چون خدایی هست  

یه بار دیگه اش هم زمانی که میخواست بیاد خواستگاریم و خواهر بزرگش اجازه نداد ودعوا راه انداخت چون پدرش فوت شده،رفته بود سر خاک پدرش گریه میکرد و میگفت نمیزارن به عشقم برسن و اونجام با یه داستانی از سر خاک آوردنش خونه

شوهر من واسه فک و فامیلاش زار میزنه بابا بزرگش تو صد سالگیو بعد یه مریضی طولانی فوت کرد حالا  این مادرشو چنان بغل کرده بودو زار میزد جلو دختر خاله هاشو و بقیه حالم از رفتاراش بهم میخوره اون وقت خونه منو تو شیشه کرده

هردفعه که بی بی چکم منفی میشه اول دوتامون عصبانی میشم سر یه چیز بیخود باهم بحث میکنیم بعد جفتمون شروع میکنیم گریه میکنیم قبلا سعی میکرد گریه نکنه و منو اروم کن ولی الان خودش بیشتر اشک میریزه 

وقتی داداشم فوت شد   اومد خونه هیچی نمیگفت فقط اشکاش بود ک صورتشا پر کرده بود ررد مراسماش هم مث زنا گریه میکردهمی الانم عکس داداشمو میبینه گریه میکنه حتی یبار مامانم خاطرات بچگی داداشمو تعریف میکرد یهو شوهرم بغضش ترکید و باصدای بلند گریه میکرد