2777
2789
از کجا گرفتی قنادیا که تعطیلن.دخترم دوماهه همش میگه رولت میخوام. خامه پیدا نمیشه.حالا دنبال پودر خام ...

پودر خامه مصرف کردم خوبه....با خامه صبحانه صورتیا و شکر هم میشه خامه فرم گرفته درست کرد

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه لايه هاي وسط كيك هم گردو و موز رنده شده رو با خامه قاطي كنين كيك رو سه لايه ببريد مواد رو بزاريد وسطش تزيين هم پودر قهوه ريختم طعمش عالي شد حتما يك ساعت يخچال بزاريد خنك شه بعد نوش جون كنين

پودر خامه مصرف کردم خوبه....با خامه صبحانه صورتیا و شکر هم میشه خامه فرم گرفته درست کرد

خامه صبحانه خوب نمیشه رو کیک میزنی آب میشه انگار. با پودر خامه ترکیب بشه خوب میشه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
واسه لايه هاي وسط كيك هم گردو و موز رنده شده رو با خامه قاطي كنين كيك رو سه لايه ببريد مواد رو بزاري ...

نوش جانتون ایشالا همیشه خوش و سالم باشید

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
خامه صبحانه خوب نمیشه رو کیک میزنی آب میشه انگار. با پودر خامه ترکیب بشه خوب میشه

من زدم مشکلی نبوده با شکر قاطی کردم نیم ساعت بزاری فریز بعد خوب بزنی کامل فرم میگیره مخصوصا ک زدن تو کاسه استیل باشه یا زیر پر یخ باشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...