2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین کمک ....

161 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان زن داداشم بارداره دوماهشه فک کنم حدود چند روزه اصلا هیچی نمیتونه بخوره بخدا هلاک شده جلوی دهنشو با شالش میگیره تا بوی دهنش بقیه رو اذیت نکنه خیلی داره خودشم اذیت میشه مامانای باردار کسی این وضعیت داشته ؟؟ایا طبیعبه ؟؟ میترسم بلایی خدای نکرده سر هر دوشون بیاد 

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....

ختم صلوات هر کی دوست داره بیاد تایپیک اخرم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بنظرتون ربطی ب جنسیتش هم میتونه داشته باشه مثلا اینجوری میشه فهمید بچش چیه ؟؟

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....

آره عزيزم طبيعيه من تو اين شرايط فقط يكم نون و پنير ميتونستم بخورم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

ب ۶ میخوره؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

نه عزیزم خیلی طبیعیه و هیچ بلایی سر جنین نمیاد چون جنین از نادرتغذیه میکنه فقط زن داداشت ضعیف میشه الان اولاشه چند مدت دیگه خوبش میشه بهش بگو بالشت بلند بذاره زیر سرش ک اسید معدش برنگرده حالت تهوع بگیره بالای سرش بسکوییت ترد بذاره صبحها ک بیدارمیشه دوتاشو بزور بخوره حالت تهوعش بهتر میشه

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

یا بره سرم وصل کنه ماه های اول خیلی ضرر داره. سرخ کردنی غذاهای پر ادویه براش خیلی بده. 

نه عزیزم خیلی طبیعیه و هیچ بلایی سر جنین نمیاد چون جنین از نادرتغذیه میکنه فقط زن داداشت ضعیف میشه ا ...

مرسی عزیزم 

مرسی عزیزان 

نه.ربطی نداره.مکمل پروگمام از داروخونه بگیرید مخصوص خانومای بارداره.فقط وقتی اینو روزی یدونه میخوره دیگه فولیک اسید نخوره.چون نیاز نیست.منم الان دقیقا تو حال زنداداشتم.خدا رحم کنه ۱۶ هفته تموم شه خوب میشیم😰😰😰

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

چ تغذیه هایی تو این دوران خوبه ادم بخوره مثل اجیل ؟؟