2777
2789

من ۵ ماهه هستم نی نیم هم دختره.چرا انقدر گرمم میشه دارم هلاک میشم از اول بارداری همینجوری بودم.کی تموم میشه.میگن جلوی کولر نخواب بچه تو شکمت قولنج میکنه.راهی هست واسه خلاصی یا بهتر شدن؟

من مامانم سر داداشم همین بود همش کف پاهاشو یخ میبست 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خاهر منم اینجوریه هنوزم بارداره

مرتب خاکشیر درس کن بخور

شربت ابلیمو

چیزای با طبع خنک بخور

لباسای نخی راحت بپوش

اون از بس گرمش میشد شرو میکرد ب خاریدن حالا با رعایت این چیزا خداروشکر خیلیییی اروم شده

اره یکی از فامیل اینجوری بود انقدر بعداز زایمان بیچارگی کشید با بچه روزگارش سیاه شد

روزی یه فنجون عرق کاسنی بخور و شربت خاکشیر

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
سر پسر میگن گرمی بدن زیاده امکان داره جنسیت رو اشتباه گفته باشن؟ هنوز خرید نکردم واسه نی نی

منم سر پسرم کوره بودم ولی سر دخترم نه...همشم شیرینی جات میخوردم شکلات و تافی

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
من تاالان همین جوریم تموم بدنم سردولی ازدرون مثل کوره م من توزمستون همش تاپ تنم بود

بخدا منم تو زمستون تو برفاشربت آب لیمو خنک میخوردم و دوغ تگرگی.میگن انقدر سردی نخور بچه بدنیا بیاد همش دل پیچه میگیره.نی نی شما چیه؟

اره یکی از فامیل اینجوری بود انقدر بعداز زایمان بیچارگی کشید با بچه روزگارش سیاه شد

مثل من

وحشتناااااااک گرمم میشد منی که اصلا عرق نمیکردم

لخت جلو کولر میخوابیدم بچم تو همون شکمم همش خوشو مچاله میکرد یه گوشه

مامانم میگفت نکن قولنج میکنه گوش نکردم

دنیا که اومد بیچارم کرد داغون شدم از دستش

سر پسر میگن گرمی بدن زیاده امکان داره جنسیت رو اشتباه گفته باشن؟ هنوز خرید نکردم واسه نی نی

امکانش ک هس ولی ادم ب ادم فرق داره من مامانم س تا زایمان داشت هر س تاش متفاوت . مادرشوهرم س تا زایمان متفاوت .و... 

ولی برا وسیله خریدن ی سونو دیگ برو 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

نه درست نیست من دخترمو باردار بودم اینقدر گرمم میشد که عصبی میشدم درحدی بود که آذرماه هم کولر روشن میکردم