2777
2789
شماها چطوری قهر مسکنسد که شوهراتون چیزی نمیگن؟! ینی یتون نمیگه شوهرتون که حق نداری باخانوادم قهرکنی ...

من قهرکردم بهش گفتم من دیگه نمیام خونه مامانت

اونم چون دید منو عصبی میکنن، و عصبانیت من به زندگیمون لطمه میزنه قبول کرد

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها چطوری قهر مسکنسد که شوهراتون چیزی نمیگن؟! ینی یتون نمیگه شوهرتون که حق نداری باخانوادم قهرکنی ...

هزار تا داستان پشت قهره که دیگه چاره جز قطع رابطه نیست 

مثلا برای من باعث‌جداییمون داشتن میشدن دیگه چی بگم

ناراحتم از فاصله دوست داشتم خوب و‌خوش بودیم باهم احترام میزاشتن از خدا خواستم تا وقتی عوض نشدن اشتی ...

نه اصلا بهشون فکر نکن.ارزش ندارن.تو خو کاری نکردی ک انقد باهات بدرفتاری کردن.پس ولشون کن.عمه ی منم با مادرشوهرش قهره حالا هی میگه انقد راحت شدم انقد خوشحالم.خیلی راضیه

اون مراقب بچه شما باشه؟خوبه والا از زنین به اسمون میباره

وقتی اصرار داره بچه رو هر روز یک ساعت ببرم پیشش و وقتی نمیبرم سریع زنگ میزنه ب شوهرم دعوامون میندازه ک اره امروز بچه رو نیاورده بودا و تو این شرایط کرونا برداشته بچه رو بدون کلاه بدون اجازه برده بیرون و مریضش کرده 

بله اون باید مراقب باشه

مثل منی زنگ بزنن حرف میزنم دعوت کنن میرم در غیر لینصورت پیگیرشون نیستم اصلا

اره منم حوصله حاشیه با اینارو ندارم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

خداازمادرشوهرم نگذره کوچیکترینش اینه چندوقت پیش میگفت خواب دیدم باپسرم دعواکردی گفتم لیاقتش همونه که بایه معتادیه لاقباازدواج میکردپسرم ازش سره آخرین دعوامونم تاپیک آخرم نوشتم وفعلاقطع رابطه م