2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون من یه چیز دیگه گفتم شوهرم زنگ زده به مامانش حرف منو چپه کرده گفته حرفیم که زده خیلی زشت بوده بعد مادرشوهرم زنگ زده واسه من شاخ و نشون میکشه میگم من این حرفو نگفتم بچه خودت گفته دیدم زبون آدم نمیفهمه . الان میریم اونجا نه من با اون حرف میزنم نه اون با من

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من قهرم...هم فرهنگم نیسنن..کلا وقتی میرم خونشون همش تیکه میندازن و دنبال آتو از من و خونوادم میگردن ..نفهمن...مثلا دوران قرنطینه من تصویری زنگ میزدم حال و احوالپرسی..بعد میگن قهر کردی چرا نمیای؟؟بعدم دروغ چرا خیلی تو گذشته عذابم دادن..کینه و عقده گرفتم...یه بهانه آوردم چند روز پیش کات کردم...دیگه نمیرم  شوهرمم با کاراشون مخالفه.کلا آدم مومنیه..حق میبینه.

قهرنیستم اون منو دوس نداره باردارم والان احتمال اینکه تادوهفته ی دیگه بچم سقط،بشه هست ولی حتی نیومد حالم روبپرسه 😔توکل بخدا منم خدایی دارم 😔😔😔😔

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
من قهرم...هم فرهنگم نیسنن..کلا وقتی میرم خونشون همش تیکه میندازن و دنبال آتو از من و خونوادم میگردن ...

دقیقا مث من بهانه شد موضوع اخر ک دیگه کلا قطع ارتباط کنم باهاشون 

ب خاطر تمام بدی های گذشته

قهرنیستم اون منو دوس نداره باردارم والان احتمال اینکه تادوهفته ی دیگه بچم سقط،بشه هست ولی حتی نیومد ...

عزیزم نگران نباش نینیت به حق امام زمان چیزیش نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

دقیقا مث من بهانه شد موضوع اخر ک دیگه کلا قطع ارتباط کنم باهاشون  ب خاطر تمام بدی های گذشته

من خیلی رفتارا ازشون دیدم اما متاسفانه هنوز باهاشون در ارتباطم خیلی به خونوادم ایراد میگیرن مثلا یبار پدرشوهرم گف خونوادت اجتماعی نیستن خیلی ناراحت شدم یا از الکی میگن خونوادت جایی نمیرن

قهرنیستم اون منو دوس نداره باردارم والان احتمال اینکه تادوهفته ی دیگه بچم سقط،بشه هست ولی حتی نیومد ...

محللللللل نده

خر کی باشه بیاد حال تو رو بپرسه 

از فردا شروع کن صبا ختم شیخ نخودکی یاسین بخون... 

انشالله جواب میده

خودتو قوی نگه دار.... میدونم سخته... اما یکاری نکن بگن بچه نمیتونه نگهداره.... حتی اگه گفتن لبخند بزن یا عیبشونو تو روشون بگو یا بگو خوشحالم که انقد درگیر منو و کارامید وبه شما هیچ ربطی نداره..... از خدا خیلی کمک بخاه