2777
2789
ممنون عزیزم چشم ولی وقتی ما طبقه ی بالاشونیم باور کن ازصب تاشب یه چشمم اشکه یکیش خون حداقل یه زنگ بز ...

ولش کن از خدا بخاه کمکت کنه بچت سالم بدنیا بیاد.... بعد بوقتش تلافی کن.... الان ناراحتی برای تو سمه.... اونم بخاطر این آدم بی ارزش.... واقعا به خودت بگو این آدم ارزش داره که من بهش فکر بکنم؟؟؟؟؟؟؟ 

پیش شوهرت هیچی نگو... فقط ناراحتیتو بروز بده با اخم با میل ندارم غذا بخورم .... قول میدم ج میده.... ...

تو نمیدونی مادر شوهر من چه جادوگریه با زبونش قورت میده جای اینکه من چیزی میکفتم نمیزاشت فعلا هم‌ک قطع رابطه ایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=131694328]تو نمیدونی مادر شوهر من چه جادوگریه با زبونش قورت میده جای اینکه من چیزی میکفتم نمیزاشت فعلا هم‌ک قط ...[/QUOTE

شوهرت گف بیا بریم بر ووو.... ولی مظلوم نمایی کن بگو کسی نیس ازم دفاع کنه میبینی که بهم بی احترامی میشه ووو...... بعد مثه آیینه دق برو جلوش بشین تا بسوزد

تو نمیدونی مادر شوهر من چه جادوگریه با زبونش قورت میده جای اینکه من چیزی میکفتم نمیزاشت فعلا هم‌ک قط ...

بنظرم دیگه هیچوقت باهاشون آشتی نکن.آدم نیستن اینایی که داری ازشون حرف میزنی

ولش کن از خدا بخاه کمکت کنه بچت سالم بدنیا بیاد.... بعد بوقتش تلافی کن.... الان ناراحتی برای تو سمه. ...

ن کاریش ندارم  فقط ازخدامیخوام بچم سالم دنیابیاد

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

تا کی؟؟!!!!!!!!!!شوهر من باشه... میگه تو کاری کردی خانوادم باهام قط رابطه کنن و.... دیگه نمیگه که مشکل از ننه ی خودمه

ناراحتم از فاصله دوست داشتم خوب و‌خوش بودیم باهم احترام میزاشتن از خدا خواستم تا وقتی عوض نشدن اشتی نکنیم اتفاقا الان باردارم خیلی بهشون فک میکنم کاش رابطه خوب بود براشون ناز میکردم دارم نوه میارم خوشحالیشونو میدیدم اما همه اینا خیالات خودمه و اگه رفت و‌امدم داشتیم‌منو میسوزوندن و وانمود میکردن خوشحال نیستن

من  از بچم مراقب نبود اعتراض کردم دستو پیشو گرفت اون قهر کرد چند بار دعوت میکرد برا نهارو شام ...

اون مراقب بچه شما باشه؟خوبه والا از زنین به اسمون میباره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

منم قهرم 

چند ماهه، از بعد عروسیه جاریم باهاشون قطع رابطه کردم

خیلی دروغاشون رو شد

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍