ممنون عزیزم چشم ولی وقتی ما طبقه ی بالاشونیم باور کن ازصب تاشب یه چشمم اشکه یکیش خون حداقل یه زنگ بز ...
ولش کن از خدا بخاه کمکت کنه بچت سالم بدنیا بیاد.... بعد بوقتش تلافی کن.... الان ناراحتی برای تو سمه.... اونم بخاطر این آدم بی ارزش.... واقعا به خودت بگو این آدم ارزش داره که من بهش فکر بکنم؟؟؟؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=131694328]تو نمیدونی مادر شوهر من چه جادوگریه با زبونش قورت میده جای اینکه من چیزی میکفتم نمیزاشت فعلا همک قط ...[/QUOTE
شوهرت گف بیا بریم بر ووو.... ولی مظلوم نمایی کن بگو کسی نیس ازم دفاع کنه میبینی که بهم بی احترامی میشه ووو...... بعد مثه آیینه دق برو جلوش بشین تا بسوزد
چند ماهه، از بعد عروسیه جاریم باهاشون قطع رابطه کردم
خیلی دروغاشون رو شد
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍