2777
2789
قهرنیستم اون منو دوس نداره باردارم والان احتمال اینکه تادوهفته ی دیگه بچم سقط،بشه هست ولی حتی نیومد ...

الهی ب حق همین ماه مبارک و ب حق 5 تن آل عبا نی نی خوشگلت صحیح و سالم ب دنیا میاد اجی 

من برات ی ایت الکرسی میخونم 

نگران نباش خواهرم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی زنگ بزنن حرف میزنم دعوت کنن میرم در غیر لینصورت پیگیرشون نیستم اصلا

من گاهی اوقات زنگم بزنم ج نمیدم.... لیاقت میخاد بخدا.... قبلا یبار براش کادوی روز مادر گرفتمممم... وقتی که برام مشکل پیش اومد به یه ورشم حسابم نکرد... منم الان محللللللل سگ هم نمیدن.... بعد کرونا هم عروسی عفریتشه... میرم ولی نه میرقصم نه شاباش میدم... چون همین کارو تو عروسی من کردن.... 

من قهرنیستم ولی ارتباطی باهاش ندارم قبلا خیلی صمیمی بودیم ولی چندماهه بخاطر ی مسائلی ازش متنفر شدم 

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
حواست باشه با شوهرت خوب باشیا

شوهرم دیگه شناختتشون اوایل بهم‌‌میگفت تو‌دشمن خانوادمی اما حالا فهمیده اونا دشمن من هستن خیلی به پسر خودشونم بد‌کردن‌که‌‌ شوهرم شناختشون‌وگرنهدانقدر شوهر من ذلیل اونا بود ک‌ نگو

قهرنیستم اون منو دوس نداره باردارم والان احتمال اینکه تادوهفته ی دیگه بچم سقط،بشه هست ولی حتی نیومد ...

ان شاالله بیای بنویسی مامان شدی از ته دلم خدا رو به حق بزرگی وبخشندگیش قسم میدم بچه ات رو بهت ببخشه. عزیزم شما خدا رو داری احتیاج به خلق خدا نداری...

مثلا بعد زایمانم هر دم ماورشوهرم میپرسید په مامانت میادپیشت؟مامانت انگار نیومد مامانت دلش میاد که نی ...

یبار بگو چراااااا میپرسی؟؟؟ اگه گف همینجور... روتو برگردون از این گوه ها نخوره دیگه.... منم با پدرم مشکل دارم... همش ازم میپرسه بابات برات عیدی آورد؟؟؟ بابات اومد خونت؟؟؟؟ 

شوهرم دیگه شناختتشون اوایل بهم‌‌میگفت تو‌دشمن خانوادمی اما حالا فهمیده اونا دشمن من هستن خیلی به پسر ...

شوهر همه ذلیله.... من اول فک میکردم هر چقد به شوهرم توضیح بدم به سلیطه گی خواهراش پی میبره.... ولی زهی خیال باطل.... 

فقط باید زیر زیرکی بسوزونیشون