2777
2789
عنوان

خانم ها بیان کمک کنید خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 97 پست
خیلی حرفات امید وار کننده است واقعا انقدر وحشتناک برام که نگو چون بچه اولمه هیچ شناختی ندارم میترسم ...

من سزارین بودم زود پاشدم میدونی چرا ...ذوق داری ب ا نی نیت همین خودش انگیزس نور امیدت میشه 

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......
دختر افرین چه دل و جراتی داری من اصلا حموم رفتم بهش فکر میکنم فشار میاد پایین چه برسه ببرم نمید ...

با شوهرت حموم ببر البته من روز دهم بردمش حموم 

تنهایی نمیشه باید یکی باشه مثلا شوهرت با شلوار و لباس تمیز و نخی بشینه تو حموم بچه رو بغل کنه تو آروم همینوحور که بچه رو پاشه بشوری و با لکن کوچیک آب بریزی رو بچه فقط مواظب باشه آب تو گوشش نره یا رو صورتش مستقیم نریزی سرشو میخوای بشوری بچه رو رو دست شوهرت به حالت دمر بگیره سرشو بشور و آروم آب بریز رو به پایین موقع آب ریختن رو سر بچه ، دستتو بذار حالت حفاظ رو پیشونی آب مستقیم نریزه رو صورتش در ضمن حمام بچه نهایت ۵ دقیقه چون یه وقت حموم میگیره بچه رو 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر افرین چه دل و جراتی داری من اصلا حموم رفتم بهش فکر میکنم فشار میاد پایین چه برسه ببرم نمید ...

من بچم ریز بود و ضعیف شوهرم نذاشت اوایل ختنه اش کنم 4ماهگی ختنه کرد بعداز اون دیگه دمر میشد دیگه راحت بود هرچه زودتر انجام بدی بهتره

اره واقعا همه خاطره هاش شیرین بود ولی مثلا کولیک داشت من گریه میکردم یبوست میشد گریه میکردم اسهال میشد گریه میکردم خیلی خنگ بودم که نمیذاشتم لذت ببرم ولی از شش ماهگی دیگه خاطره های خوب شروع شدن😃😃

من مامانمم تا 10روز پیشم بود اونم فقط غذا یا پوشک عوض کردن کمک میکرد دیگه همه کاراشو خودم میکردم سزارین هم بودم به خودت برس تا شیرت خشک نشه و چیزای گرمی زیاد بخور ولی نفاخ و اینارو رعایت کن حتما

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
اجی....نمیدونم چی بگم.خدا کمکت کنه بچه اروم باشه یه کاری که میتونی بکنی اینه که با بیمارستان هماهنگ ...

چ قشنگ حرف زدی منو بردی اون دوران 

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......
این قطره که گفتین چیه

این قطره اگه زرد بشه به بچه میدن زردیش زیاد نشه ولی خودت به دکترت بگو بعضی دکترا نمیدن 

اگه اجازه داد بده تا دردسر زردی نداشته باشی قطره شیر خشت که یه اسم دیگه داره نمیدونم زن داداشم بچه اش ۴ ماهشه اینو دکتر داد یه زردی کوچولو داشت رفت

چند بار باید شبا چکش کنم شیر بدم ایناروووو اصلا نمیدونم

ببین گریه کرد شیر بده.اگه دیدی خابیده بیدارش نکن.

پوشک و این قطره و پستونک اینارو بزار تو یه ظرف نزدیک خودت بزار.رفتی بیمارستان با خودت پوشک بزرگ برا خودت و دو سه تا شورت ببر..یه ساک ببر که لباسایی که درمیاری رو بزاری توش.لیوان و قاشق و دربازکن و فلاسک و اینچیزا هم ببر.نگران نباش من خودم بد زخمم ولی سزارین شدم.تا ۵ روز جوریه که ادم خیلی خوب میشه.

با شادی به بچت شیر بده.نترس

نمیتونی خودت بری خونه مادرت اینا ،یا مادرت باخواهرت بیاد خونتون

مادرم نمیاد خواهرم مریضی اعصاب داره الانم من حامله همش تا منو میبینه دعوا باهم میکنه اذیتم میکنه الان که کرونا لا مصب افتاده تو زندگیمون داغونم کرده شوهرم با شرایط کرونا رفتارای خواهرم میگه نمیخواد بری بچه طوریش میشه اذیتت میکنه برای همین موندم تنها تنها

من سزارین بودم زود پاشدم میدونی چرا ...ذوق داری ب ا نی نیت همین خودش انگیزس نور امیدت میشه 

اینم هست اصلا بهش فکر نکرده بودم نی نی تازه ناشناخته است برام هنوز نگین بی احساسم ولی نمیدونم 🙈