2777
2789
عنوان

پسرم مشکوک به اوتیسم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 13115 بازدید | 60 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4166512/تاپیک-جامع-در-مورد-اوتیسم-صبور-باشید-تا-همه-عکس-ها-لود-شوند?page=3

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
با مادربزرگ، خاله ،عمه عمو، چطوره ،با اونا صمیمی میشه؟! بهشون بوس میده؟!

ایران زندگی نمیکنم از وقتی دنیا اومده اونا رو ندیده ولی موقع تماس تصویری بوس می فرسته معلمش رو هم بوس میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایران زندگی نمیکنم از وقتی دنیا اومده اونا رو ندیده ولی موقع تماس تصویری بوس می فرسته معلمش رو هم بو ...

سلام عزیزم مشگل بچتون حل شد؟تشخیص اوتیسم براش گرفتین؟من پسرم چهارده ماهشه ارتباط چشمیش ضعیفه نگرانشم تاخیر شدید حرکتی داره

بله پسرم اوتیسم داره 

میشه علایمش رو بگین الان چندوقتشه؟و اینکه تماس چشمیش در چه حده مثلا؟باهاش حرف میزنید شعر میخونید نگاهتون نمیکنه؟یا کلا خودش نگاه نمیکنه بهتون و بخنده ارتباط بگیره

عزیزم میشه به من کمک کنی،توی یکسال یک ماهگی بچتون چه علایمی از اوتیسم داشت چه جوری بود؟تاخیر حرکتی ه ...

نه عزیزم پسرم ده ماهگی شروع کرد راه رفتن زود هم گردن گرفت در واقع به جز حرف نزدن علامت خاصی نداشت به نظر من. ما از خانواده دوریم و پسرم زیاد تو جاهای شلوغ نبود ولی وقتی رفت مهد کودک معلمش متوجه شد که بیشتر تنها بازی میکنه و بقیه ی علامت ها. پسرم تماس چشمی داره ولی در حد چند ثانیه غذا های محدودی میخوره میوه قبلا فقط موز میخورد الان همون هم نمیخوره و اینکه خیلی عصبانی میشه و عصبانیتش ممکنه خیلی هم طول بکشه.

نه عزیزم پسرم ده ماهگی شروع کرد راه رفتن زود هم گردن گرفت در واقع به جز حرف نزدن علامت خاصی نداشت به ...

همین؟اخه اینا ک چیزی نیست برا تشخیص،تو سن یکسالگی علایمش چی بود؟و اینکه مثلا از چی عصبانی میشه

کجا تشخیص گرفتین

من بلژیک زندگی میکنم به یه مرکز اختلال رشد رفتیم اونجا روانشناس بود فیزیوتراپ و گفتار درمان هم بود همه معاینه کردن بعد نتیجه رو به ما اعلام کردن. یه سری پازل رو دادن که انجام بده بعد یه مدت اجازه دادن تنهایی با اسباب بازی ها بازی کنه و فقط بازیش رو زیر نظر گرفتن. یه سری کار های ظریف ازش خواستم انجام بده مثلا قرص های کوچیک رو با دو انگشت بگیره و توی قوطی بریزه چند تا خط و دایره دادن بکشه که پسر من مداد رو درست تو دستش نمی گیره. در نهایت گفتن که اختلال رشدی داره

همین؟اخه اینا ک چیزی نیست برا تشخیص،تو سن یکسالگی علایمش چی بود؟و اینکه مثلا از چی عصبانی میشه

پسر من اوتیسم شدید نیست خیلی از علائم رو نداره به خاطر همین هم خود ما نتونستیم زودتر متوجه بشیم و وقتی مهد کودک رفت تازه معلمش فهمید. پسرم وقتی توی کلاس یه وسیله جای ثابت داشته باشه و بچه ی دیگه ای اون رو تو جای اشتباه بذاره عصبانی میشه و حتی اون بچه رو میزنه

پسر من اوتیسم شدید نیست خیلی از علائم رو نداره به خاطر همین هم خود ما نتونستیم زودتر متوجه بشیم و وق ...

الان ب درمان جواب داده؟من نگران ارتباط چشمی پسرم هستم نمیدونم واقعا باید در چه حد باشه گیج شدم میشه بیشتر واسه ارتباط چشمی کمکم کنید ک بفهمم واقعا کافییه یا نه؟مثلا پسرم کسایی رو ک دوست داره بهشون نگاه میکنه میخنده بازی میکنه به خودمونم نگاه میکنه بعضی وقتا میبینم نه کم نگاه میکنه

الان ب درمان جواب داده؟من نگران ارتباط چشمی پسرم هستم نمیدونم واقعا باید در چه حد باشه گیج شدم میشه ...

تازه تشخیص گرفتیم هنوز درمان خاصی رو شروع نکردیم مثلا پسرم رو صدا میکنم یا دیر نگاه میکنه حواسش به کار خودشه چند بار باید صداش کنم وقتی هم نگاه بکنه خیلی کوتاهه وقتی داره بازی میکنه هی صورت منو با دستش به سمت خودش برمیگردونه جدیدا هم به نور حساس شده حتی اگه یه باریکه نور از پذیرایی سمت اتاق خواب بیاد می ره لامپ پذیرایی رو خاموش میکنه چند بار شده نزدیک غروب که هوا کمی تاریک شده هر دفعه من لامپ روشن کردم اون می ره خاموش میکنه در کل باید ببری پسرت رو پیش دکتر اگه نگرانی من که اول فقط به نظرم یکم شلوغ بود بچه م بعدش هم که معلمش گفت مشکل داره نهایتش فکر میکردم بیش فعاله. 

تازه تشخیص گرفتیم هنوز درمان خاصی رو شروع نکردیم مثلا پسرم رو صدا میکنم یا دیر نگاه میکنه حواسش به ک ...

توی یکسالگی بیشتر چه علایمی داشت؟خب اینکه خوبه صورت شمارو ب سمت خودش برگردونه نگاتون کنه

توی یکسالگی بیشتر چه علایمی داشت؟خب اینکه خوبه صورت شمارو ب سمت خودش برگردونه نگاتون کنه

نه دکترش گفت عادی نیست یک سالگی هم فقط خیلی شلوغ بود از در و دیوار بالا میرفت وگرنه از هر لحاظ بچه ی عادی بود خوابش خوب بود غذا هم بیشتر چیز ها رو میخورد