2777
2789
عنوان

پسرم مشکوک به اوتیسم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 13106 بازدید | 60 پست

انشالله که نداشته باشه عزیزم.بد به دلت راه نده.ولی تا اونجایی که میدونم بچه های اوتیسمی انقدر علائمشون زیاده که تا یک سال اول پدرو مادر میفهمن.پسر شما سه سالو نیمشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اوتیسم خفیف مشکل خاصی نیست البته باید درمان بشه خیلی از دانشمندان مخصوصا ریاضی دان ها کمی اوتیسم داشتند 

ان شاالله که خوب بشه اما استرس بی جا نداشته باش درمانش مستمر و دراز مدت هست نباید وسط کار جا بزنی

ان شاالله به زودی اوضاع بر وفق مرادت بشه

مثلا از بین میوه ها فقط موز دوست داره و معلمش گفت که احتمالا از حسی که بقیه میوه ها روی زیگبونش داره ...

پسر من تا چهارسالگی صحبت حاصی نمیکرد گوشیه گیر یود عاشق موزه همین الانشم. همین الانشم زیاد با کسی دوست نمیشه و ۸ سالشه و باهوش تفر اول کلاسشونه😉

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
یکی از اشناها روانشناسی میخوند هر علامتی استادشون راجب بیماری بچه ها و اوتیسم میگف این میدید بچش دار ...

منم همین فکر رو میکردم یکساله که مهد می ره و تقریبا هر دوماه با معلم و یه خانم دیگه جلسه دارم الان تو یه کلاس جدا از بقیه بچه هاس چون گفتن که از شلوغی خوشش نمیاد و مخصوصا از این که بچه جدید وارد کلاس بشه عصبی میشه توی کلاس فقط ۵ تا بچه ن با دوتا معلم

خیالت راحت باشه اتیسم نداره.اتیسمی ها اصلا کسی رو نمیشناسن که بخوان صداش کنن ولی بچه ی شما مامان باباشو میشناسه و صداشون میکنه فقط از نظر گفتاری ضعیفه که تو بعضی بچه ها دیر زبون باز کردن ارثیه مثل خواهر زادم ک تا چهار سالگی حرف نمیزد...اتیسمی ها حتی خودشونم نمیشناسن مثلا وقتی تشنه هستن بجای اینکه بگن من تشنمه میگن مثلا علی تشنه هست

اصلننن به گوگل اعتماد نکنید ، فقطططط دکتر  و اینکه اگرم خدای نکرده مشکلی بود ،  بچه های ...

نه همشون گلم اوتیسم طیفه سطح یک دو و سه داره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
@سارا(مامان_امیر_پرهام)1    

بله عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خیالت راحت باشه اتیسم نداره.اتیسمی ها اصلا کسی رو نمیشناسن که بخوان صداش کنن ولی بچه ی شما مامان باب ...

اوتیسم طیفه عزیزم همه شون اینگونه نیستن که شما شرح دادید چند روز پیش تاپیک جامع در مورد اوتیسم زدم 😊

استارتر من مادر یک کودک اوتیسمم خواهرانه میگم اگر تو مراحل رشد و تکامل بچه ات شک داری پیگیری کن گلم یک مادر خودش زودتر متوجه تفاوت در کودکش میشه 😊