2777
2789
عنوان

😂😂😂😂 خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 121 پست
یه بار دزدا جلو اتوبوسو میگرن همه مسافرا رو میارن پایین طلا و پول همه رو میبرن وقت رفتن یه پیرزنه می ...

😂😂😂😂

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ممنون💐💐من ولی تاپیکتو گزارش زدم پس اشتباه زدم😄

خواهش می کنم⚘

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

هله خیه اشلونچ زینه انشاالله 😘🌹

دوستاتو نگ کن بخندن گلم‌

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
دوستاتو نگ کن بخندن گلم‌

چشم 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@kiyannaa یااعیونی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

🎊 جوکیسم 🎊: دوتا خانم با هم ۱۵سال زندان بودن

حکم آزادی یکیشون اومد

موقعی که داشت وسایلاشو جمع میکرد رو به دوستش کرد و گفت:

اقدس حالا بقیشو اومدی بیرون برات تعریف میکنم😐😂

@jokism

🎊 جوکیسم 🎊: به مامانم گفتم میخوام مستقل بشم

گفت برو لباساتو جمع کن

رفتم عین فیلما در کمدمو باز کردم لباسارو پرت میکردم تو چمدون

اومد گفت حیوون لباسای رو طنابو گفتم

گرفت مثه سگ کتکم زد 😂😂

@jokism

@kiyannaa   یااعیونی

مرسی فدات 

توجاده تصادف میشه دختر فوضله برای این که صحنه رو از نزدیک ببینه میگه برید کنار من همسرشم!!!ملت میرن کنار میبینه الاغه افتاده کنار جاده!!چن نفر به علت خنده جان باختن!!الاغه هم از شدتت خوشحالی بلند شده میگه من زنمو میخام

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈

: بچه‌های زیر ۸ سال کرونا نمی‌گیرن؟ پس اون دختل پسلایی که اینطولی حلف میددن هم نتلسن دیده.😝😂:

گوشت جوری گرونه که باید سر سفره تصور کنیش

خودم بعد آبدوغ خیار خلال دندون برمیدارم مثلاً گوشت گیر کرده

باباَم بستریه،زیاد رفته تو نقش،

چربی گرفته😌😂

دخترعموم شريف مى خونه با همسرش برای ادامه تحصیل رفتن كانادا. عمو و زن‌عموم خیلی ناراحت بودن.

شب بابام به مامانم گفت: خداروشكر اين سه تا بچه خنگ و خلن. وگرنه مام تنها می‌شدیم.

مامانمم سر تکون داد و تایید کرد.😁😂

: خانم در حال تماشای تلویزیون :

نه تو رو خدا نکشش حقش نیست بمیره

شوهرش : ای بابا چرا الکی خودتو اذیت میکنی ؟اون که صداتو نمیشنوه دیوونه هستین شما زنا !

همون شب ، همون آقا :

پاس بده الاغ ، پااااااااااااااس 😂

: ‏من سیب که می خورم، فقط یه چوب ازش باقی می مونه

تازه اگه تنبلیم بیاد برم تا دم سطل آشغال

چوبشم می خورم 😂😂😂

: ‏زن پسرعموم زنگ زده به عموم گفته:

حمید خیلی عوض شده احساس میکنم معتاد شده😱

عموم گفته: به من چه ما سالم تحویلش دادیم!!

یعنی ماشین لباس شویی ام بود تا یک سال گارانتی داشت😂😂😂 

به نظرتون دیشب تو خواب دوتا چینی و دیدم کورنا میگیرم؟؟؟🧓👵 🤔😁😂:

از سوپری سر کوچه یه رانی خریدم از تاریخ انقضاش دو ماه گذشته بود،

برگردوندم یکی دیگه داد گفت بفرما دادا، این بهتره فقط یه ماه گذشته؛

ینی میخوام بگم انسانیت هنوز نمرده...

🎊 جوکیسم 🎊: بازیگره فهمیده بود سرطان داره و میمیره

داد می‌زد: چیکار کنم خدا؟؟

مادربزرگم از این‌ور تلویزیون با گریه می‌گفت: توکل کن پسرم، چای نبات بخور😑😂😂

@jokism

🎊 جوکیسم 🎊: مرد:

خانوم اینهمه برنامه آشپزی واسه چی میبینی!

وقتی نه دستپختت خوبه

نه چیزی یادمیگیری!!!!

زن:

نیست حالاخودت که اینهمه فوتبال میبینی

کنارمسی غوغامیکنی!

😐

😐😐

😐😐😐

یه طوری قانع شدم که چهارگوشه تلوزیون روبوسیدم و فوتبال رو گذاشتم کنار و الان یه هفتس که فوتبال ندیدم

😑😑😑😑😑😑

@jokism

: بچه‌های زیر ۸ سال کرونا نمی‌گیرن؟ پس اون دختل پسلایی که اینطولی حلف میددن هم نتلسن دیده.😝😂 : ...

واااای مردم 😂😂😂😂😂

توجاده تصادف میشه دختر فوضله برای این که صحنه رو از نزدیک ببینه میگه برید کنار من همسرشم!!!ملت میرن ...

اوف 😂😂😂😂😂