2777
2789
عنوان

😂😂😂😂 خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 121 پست
خخخخ اسی عالی تاپیک دمت گرم

بیا جدید گذاشتم نفس

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میزنم شماهم برا دوتاپیک آخرم بزن

عزیزم من واسه شما گزارش می زنم 

ولی شما واسه من نزنید دیگه

دوستان لطف کردن گزارش زدن تاپیک من ترکید

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

شما هم بزارین عشقا 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
ﺍﺯ ﺑﯿﮑﺎﺭﯼ ﺯﺩﻡ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺩﺳﺘﻔﺮﻭﺷﯽ ﺗﻮ ﻛﻮﭼﻪ ﺩﺍﺩ ﻣﻴﺰﺩﻡ: ﺩﻣﻜُﻨﻰ 500 ﺗﻮﻣﻥ ﭘﻴﺮﺯﻧﻪ ﺳﺮﺵ و ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ آﻭﺭﺩﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ...

😂😂😂😂😂

خودت باش😎مگه خودت چشه 

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: جفر ﺭﻭ ﺑﺮﺩﻥﺩﺍﺩﮔﺎﻩ، ﻗﺎﺿﻲ ﮔﻔﺖ: ﺧﺎﮎتو سرت این چهارمین باره که میارنت اینجا ..

جفر میگه خاک تو سر خودت که همیشه اینجایی 😂😂✋️

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: ‏انقد تو خونه موندیم اسم اتاقو گذاشتیم *خونه*

اسم پذیرایی گذاشتیم *بیرون،*.

دیشب اومدم از پذیرایی برم تو اتاق

بابام جلومو گرفت گفت تا این وقت شب کجا بودی؟😂😂

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: تنها برنامه بدرد بخور گوشيم ماشين حسابشه!

اونم واسه وقتايي كه ميرم دكتر، حساب كنم اگر هر ساعت ١٥ تا مريضو ويزيت كنه سر ماه چقد كاسب شده!!😐😂

البته توی کارواش هم اینکارو میکنم 😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: ‏با پدرم گل یا پوچ‌ بازی میکردیم ، گفت جلو مادرت بباز ازم احساس غرور کنم

بردمش

برگشت به ننم گفت «شیر که پیر میشه بازیچه شغال میشه»😕

مادرمم گفت «شیر که پیر شد سگم ادعای پادشاهی میکنه»😑

من که رفتم کرونا بگیرم 😢😂

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: دفترچه تلفن دخترا:💭

- شارژ (*۱۴۰*۱#)

- نگار

- سوسن

- مزاحم

- مزاحم ۱

- مزاحم ۲

- مشکوک

- همون که بهش گفتم کصااااااااااافط

- نصف شب زنگ زد قطع کرد!

- اس ام اس اشتباهی زد

- میس کال

- تک زد زنگ زدم حرف نزد!

- اشتباهی (منزل آقای احمدیان رو میخواست)😂😂😂

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: * ‏یه بارم تصميم گرفتم تو تاکسی هرچی راننده گفت بگم شمادرست میگید.😎✌️

وسط بحث به مسافر گفت میدونی مشکل مملکت ماچیه؟

اینه که يه عده گاو  هرچی ميشنون رو تایید ميکنن🐂😐*

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: ‏رفیقم رفته خواستگاری همسایه، پدر دختره که اونم همسایه است شماره منو گرفته واسه تحقیق.

زنگ زد گفت چطور پسریه؟

گفتم فوق‌العاده پسر سالمیه، ولی من بودم دخترم رو بهش نمی‌دادم😏

گفت چراااا؟ مشکلی داره؟🤔

گفتم نه، دختر من سه ماهشه، کوچیکه خب.

یه چیز منشوری گفت بعد قطع کرد😁😁

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: ‏یکیو تو گوشیم مزاحم سیو کرده بودم

زدم تو تلگرام عکسشو دیدم ...

فهمیدم مراحمه😍😁

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: بخاطر شرط بندی با رفیقش سه بار طرفو کتک می زنه😂😂😂

پیشنهاد میکنم حتما ببینید😂👌

🍎  @qatipati  🍎

داشتم میخوندم برای خودم ﭘﺸﺖ ﺩﺭﻳﺎﻫﺎ ﺷﻬﺮﻳﺴﺖ، ﻗﺎﻳﻘﻲ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺳﺎﺧﺖ.. که ﻳﻬﻮ ایرانسل پیامک ﻣﻴﺪﻩ : ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﺑﺪﻭﻧﻲ ﭼﻄﻮﺭﻱ ﻗﺎﻳﻖ ﺑﺴﺎﺯﻱ؟ ﻋﺪﺩ ٢ ﺭﻭ ﺑﻪ 888888 ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻛﻦ 😐😂 😜

امیدوارم امشب خوشبختی مثل شپش به جونتون بیوفته 🙃 شادی مثل انگل تو خونتون باشه 😜 موفقیت هم عین سگ پاچتون رو بگیره و ول نکنه 😉 . . . فن بیانم یکم خستـس 😅 ولی نیتم خیــره 😂😂😜

افسر جلومو گرفت گفت چرا اینقدر آروم میری؟ گفتم فرزانه وار و آرام باش، آنان که به سرعت می‌دوند زمین میخورند😎 گفت بسیار زیبا و دل انگیز بود ولی پشت سرت اتوبانو تا خروجی حکیم بستی راه برو...😂😂😂

یه بارم یه مغازه آتیش گرفته بود پریدم تو عمق آتیش یه دختررو نجات بدم آتش نشانه گفت بیا بیرون گفتم انسانیتت کجا رفته ؟ گفت باشه ولی اون مانکنه بیا بیرون 😜

یکی از صدها خواص سیر اینه که هرجا میری سریع کارتو راه میندازن😅😆

دختره نوشته ۵۰۰ تاخواستگار داره من هر چی فکر میکنم میبینم ۵۰۰ تا خواستگار خیلی زیاده، فکر کنم باباش اینو گذاشته تو دیوار...😂

داشتم میخوندم برای خودم ﭘﺸﺖ ﺩﺭﻳﺎﻫﺎ ﺷﻬﺮﻳﺴﺖ، ﻗﺎﻳﻘﻲ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺳﺎﺧﺖ.. که ﻳﻬﻮ ایرانسل پیامک ﻣﻴﺪﻩ : ﻣﻴﺨﻮ ...

ایول 😂😂😂😂

بچه ها دوستاتون تگ کنین بخندن 

یه بار دزدا جلو اتوبوسو میگرن همه مسافرا رو میارن پایین طلا و پول همه رو میبرن وقت رفتن یه پیرزنه میگه ننه دزدم دزدایه قدیم پس تجاوز نکردین😝😝😝😝

خودت باش😎مگه خودت چشه