2777
2789

جلوی نامزدم عین بچه ها دعوا میکنن سر چیزای مسخره

سر رفتارای ۲۰سال پیش عمه هامو ننه بزرگم

مامانم هی میخواد بگه خیلی حاضرجوابه و بلده بابامو بچزونه میاد تو جمع هی از بابامو خونوادش بد میگه

ازونورم بابام مثلا به شوخی تیکه های بدی به مادرم میندازه

نامزدم امروز صبح میگه توروخدا تو عین مامانت نشی ها

منم قول میدم عین بابات نباشم

از خجالت آب شدم😭😭😭

با این رفتاراشون هی بدون اینکه به من بگن سرخود دعوتش میکنن خونمون که جلوش نمایش راه بندازن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم بهت این نامزدت   برات شوهر درنمیاد .

یه مدل این طور بود . آخرش دختره جونشو برداشت فرار کرد طلاق گرفت .‌

نامزدت  رو ول کن کلا .

بعدا به حرفم میرسی چی گفتم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهشون بگو من وقتی میرم خونه نامزدم انقدر خانواده ش با ادب و احترام باهم رفتار میکنن من کیف میکنم. ولی ایشون که میاد واقعا از رفتار شما تعجب میکنه گرچه چیزی نمیگه ولی من متوجه میشم. اینجوری خودتونو از چشم میندازین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خو به نامزدت بگو که دعوتشونو رد کنه یا تو نزار بیاد خونتون باور کن وقتی نامزدت اخلاق باباتو ببینه اونم یاد میگیره سعی کن دور از خانواده ت باشه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
تاپیکایی که روزانه اینجا زده میشه درمورد خونواده های ایرانی واقعا نگران کنندست😑🤦‍♀️

افتضاحن

از دستشون دارم فرار میکنم زن آدم بی پول میشم که حداقل دیکه صداشونو نشنوم

خو به نامزدت بگو که دعوتشونو رد کنه یا تو نزار بیاد خونتون باور کن وقتی نامزدت اخلاق باباتو ببینه او ...

آخه هرچی بگم تف سربالاست

بگم نیا خونمون، الان میگه پس خودتم میدونی چه خونواده عجیب غریبی داری

بگمم بیا، جلوش شو راه میندازن

گیر افتادم بینشون😭

بهشون بگو من وقتی میرم خونه نامزدم انقدر خانواده ش با ادب و احترام باهم رفتار میکنن من کیف میکنم. ول ...

آخه خونواده اونم بدتر از من ترکیدست

اخلاق پدر مادرمو میدونستما

نمیدونستم جلوی غریبه ای که زندگی دخترشون تو دستاشه میخوان انقد بد رفتار کنن

آخه هرچی بگم تف سربالاستبگم نیا خونمون، الان میگه پس خودتم میدونی چه خونواده عجیب غریبی داریبگمم بیا ...

من دارم‌میگم نیاد سعی کن تو بری ببریش بیرون یا برید خونه پدر شوهرت  هیچ وقت نذار شوهر از دعوای پدرومادرت بدونه باور کن به جان خودم یاد میگیره یا فردا حرفی میشنوی 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
بگم بهت این نامزدت برات شوهر درنمیاد .یه مدل این طور بود . آخرش دختره جونشو برداشت فرار کرد طلاق گ ...

با این خونواده ای که من دارم و محله ی مفتضحی که زندگی میکنم دیگه امیدی ندارم بهتر ازین آدم بیاد

الانم به یه مو بندم، میزنم خودمو میکشم از دست همشون خلاص میشم به زودی