2777
2789
عنوان

خونه خودمون یا مستاجری؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 72 پست
عزیزم مونده به م قعیت خودت .منم طبقه بالای مادر شوهرم اینا هستم عمرا از اینجا جم بخورم با اینکه یه ط ...

منم هفت سالی میشه طبقه بالای خونه پدرشوهرمم خونه هم خریدم دادمش رهن تا جایی بشه از اینجا نمیرم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خونه بابام کرمانشاهه ولی شوهر کردم به یکی از شهرستانهاش خیلی هم سخت نیست اتفاقا من خیلی دوست داش ...

عزیزدلم همشهری جان کدوم شهرستانی شما؟؟ خوبه زندگی توشهرستان؟؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
منم هفت سالی میشه طبقه بالای خونه پدرشوهرمم خونه هم خریدم دادمش رهن تا جایی بشه از اینجا نمیرم

آفرررررین عروس خوب. خوشبحالت حداقل تو شهرش هستین. کدام محله این؟؟ راضی هستی ازشون؟؟؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
میشه دلیلشو بگی؟؟؟ خوبه رابطتون؟؟ تاثیر منفی نذاشته تو زندگیتون..؟

ما تقریبا هر روز همدیگرو میبینیم من دیگه ۳ سال هست اینجا هستم تقریبا به تفاوت ها عادت کردم و یه جوری کنار میاییم .خب ۱۰۰ درصد اونا هم مثل من درکل راضی هستم خداروشکر حتی خواهر شوهرمم باماست

عزیزان از کجا مشخص میشه چند نفر آنلاین هستند توی سایت

مشاهده افراد انلاین رو بزن

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
میترسم کسی بشناسه

بگو بعد پاکش کن

آفرررررین عروس خوب. خوشبحالت حداقل تو شهرش هستین. کدام محله این؟؟ راضی هستی ازشون؟؟؟

معلمیم عزیزم،،،،اره شکر خدا 

ما تقریبا هر روز همدیگرو میبینیم من دیگه ۳ سال هست اینجا هستم تقریبا به تفاوت ها عادت کردم و یه جوری ...

خیلی هم عالی . بخدا خودمون خوب باشیم اوناهم خوبن اینا حرفه که سخته با خونواده شوهر زندگی کردن. من مشکلی ندارم باهاشون الانم دو روز خونشونم 

شما کدوم شهرستان میخوای بری؟

سرپل گلم