2777
2789
عنوان

درد خیلی خیلی شدید پری ، 😭😭

364 بازدید | 40 پست

خانوما سلام ،،بدادم برسین ،،باز دردام شروع شده ،، ده روز مونده ب پریودم دردام شروع میشه ،،از امروز شروع شده ،،کلی ازمایشو و سنو دادم هیچی نشون نمیده کلی دکتر رفتم ،،شما اگه راهکار دارین بگین لطفا ،،

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

من خودم دارچین و عسل و آبجوش میخورم خیلی حالم بهتر میشه

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پونه و آویشن دم کن بخور شاید رحمت سرد شده .عفونت ادرار نداری؟

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

من دیشب درد داشتم شکممو با شکم بند بستم.ی قرص خوردم خوابیدم

گاهی عاشق ها از خودشان می پرسند راه رسیدن به محبوب کدام است؟آنها نمی دانند همین که عاشق محبوبشان شده اند دیگر رسیده اند.عاشق رسیده است و خود هیچ نمی داند.
من خودم دارچین و عسل و آبجوش میخورم خیلی حالم بهتر میشه

مرسی گلم ،،ایشالله رو من تاثیر کنه ،،چون دیگه خستم از این درد

من کیست دارم الان 

ولی کلا از اولین بار که عادت شدم تا الان دقیقا از یک هفته قبلش دردم شروع میشه به علاوه این که کلا اعصابم داغون میشه

اویشن و سیویل و گل گاو زبون اینا می خورم 

شیاف دیکلوفناک 100 و تمااام

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من دیشب درد داشتم شکممو با شکم بند بستم.ی قرص خوردم خوابیدم

من از صبح شروع شده ،،الان میرم میبندم ولی میگم شمام قبلش اینطورین ؟یه روز نیست ک ده روز 

آویشن و دارچین و کاکوتی رو با کمی زعفران دم کن و با نبات بخور یکم ولرم رو به گرم خیلی کمک کننده هست. 

یه لیوان نمک بریز ماهیتابه تا گرم شه و بریز تو پارچه و کل شکمت تا کلیه هاتو گرم کن باهاش عالیه

عزیزم پونه و آویشن دم کن بخور شاید رحمت سرد شده .عفونت ادرار نداری؟

الان چند ساله اینطوریم ،،ن عفونت ادراری ندارم ،،