خانوما سلام ،،بدادم برسین ،،باز دردام شروع شده ،، ده روز مونده ب پریودم دردام شروع میشه ،،از امروز شروع شده ،،کلی ازمایشو و سنو دادم هیچی نشون نمیده کلی دکتر رفتم ،،شما اگه راهکار دارین بگین لطفا ،،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبل از اینکه شیاف رو دکتر بهم معرفی کنه حالم خیلی بد میشد باید سرم میزدم.بالا میاوردم و بی جون می افتادم تا اینکه یه دکتر زنان گفت به محض اینکه پریود میشی شیاف بذار.دیگه راحت شدم...منم از چند روز قبل دردش شروع میشه ولی خوب اون دردهای قبل از پریودی رو تحمل میکنم نبات داغ میخورم هرچند ساعت یه بار. اصلا لبنیات و سالا د نوشابه نمیخورم ازچند روز قبل از پریودی..برا اینکهونمیخوام هی مجبور بشم قرص بخورم.ولی دیگه پریود که میشم هیییییچ دارویی جوابگو نیست.یه شیاف میذارم از روز بعد هم گاهی یه درد قابل تحمل دارم.تا سه روز
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بعد مامانم اگر باشه پیشم نمیذاره گرم کنم دلمو چون یه تجربهدخیلی بد داذه..نوجوان که بوده پریود میشه و حالش خیلی بد میشه هذچی میخوره و دلش رو گرم میکنه اروم نمیشه عموش میاد امپول میزنه ولی همچنان حالش بد بود دل درد شدیدددددد و بالا اوردناو ....اونموقع هم دکتر رفتن اینقد راحت نبود.خلاصه با هزار بدبختی پدربزرگم میبره دکتر و اونجا عکس که میگیذن میفهمن همزمان بادپریودیش هم روده اش پیچ میخوره وهم اپاندیس داشته ونباید اصلا گرم میکرده..خلاصه من پریود بشم اگر مامانم باشه نمیذاره گرم کنم.
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
عزیزم رحمت سرده ک اینجور میشی باید گرمیجات بخوری تو پریودی، تا مقدار خونی ک باید بیاد. چون اگه رحم سرد باشه خونریزی کمتر از اونیه ک باید بیاد و باعث دل درد میشه.
منم رحمم سرد بود بادکش درمانی انجام دادم عالی بود
باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا