2777
2789

یه خانمی اومده بود شر درست کرده بود به شرکت بدهکاره ایناهم چکشو گذاشتن اجرا خلاصه اومده بود الکی زر زر میکرد و شروع کرد به توهین کردن میگفت شما کلاهبردارین و دزدین یکی از بچه ها گفت خانوم توهین نکن منم داشتم فیلمشو میگرفتم برگشت گفت شماها کارگرین حق اظهار نظر ندارین اینو گفت صاحبکارم و چندتا کارگرا حرصشون دراومد صاحبکارم تقویمو پرت کرد سمتش و اون یکی همکارم با لگد زد بهش گفتن برو بیرون نمیرفت خلاصه صاحبکارم منو صدا کرد گف بیا اینو بندازش بیرون من رفتم گفتم برو بیرون گفت نمیرم گفتم اینجا محل کسب ماست تو واسه ما مزاحمت ایجاد کردی برو بیرون منتظر مامورت باش گفت نمیخوام میشینم بعد پلیس اومد منم گفتم این خانوم به همه ما توهین کرد فیلمشم دارم 

خبب

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اون فیلمو رو کنی ادله علیه اون همکار و صاحب کار شماست بنظرم

به یک زن لگد میزنن؟ هرچند که توهین کرده باشه 

زدن یک خانم درست نیست

پرت کردن اشیا هم همینطور

چند نفر به یک نفر ؟

کار اون خانم صدالبته اشتباه بوده و توهین درست نیست

ولی این حرکات زشته فیزیکی اونم نسبت به یک خانم خیلی زشت تره

خانمه تنها بود 

گناه داشت

کاش همه تون بهش هجوم نمی بردین 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اگر اون فیلمو رو کنی ادله علیه کارگرا و صاحب کار بی ادب شماست بنظرمبه یک زن لگد میزنن؟ هرچند که توهی ...

شان خودشون رو بردن زیر سوال با این رفتار 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بهتر نبود همون اول زنگ میزدین ۱۱۰ من نمیدونم دقیقا حق با کیه اما خب آخه چند نفر در مقابل یه نفر اصلا صورت خوشی نداره

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
فوقش پلیسی ، حراستی چیزیبنده خدارو دوره کردن ، به لگد زدن و پرت کردن و ...

آره واقعا 

خیلی بدرفتار کردن

هیچوقت به آدم تنها ظلم نکنید 

اون خانم ضعیف و تنها بوده 

همه بهش هجوم بردن 

اینجور موقع ها چوب خدا بدجور از راه می رسه 

این چیزا تاوان سختی داره