2777
2789

بچه ها میبینین که تو قانون جذب یه جمله هست براپاکسازی میگن فک کنم اینطور بود:متاسفم دوست دارم منو ببخش ممنونم. و تواسلامم یه سری ذکرا هست به اسم استغفار مثلا همین استغفرالله ربی و اتوب الیه. آیا اینا بعدش سنگینی میاره؟ 

بعضیا میگن توپاکسازی اول بخاطرکارماهای گناهامون ممکنه همه چی بد شه اما اخرش درست میشه.هرچی بلدین بگین ممنون 💚💚

نظر خودم اینه چون استغفار اخرش و اتوب الیه گفته میشه باعث اتفاقات خوب میشه، اما مثلا ذکر یونسیه(تا قسمت ظالمین) رو اگه بگی بنظرم خیلی سنگینه و همش چیزای بد جذب میکنی، خودمم تجربش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چجوری میشه قانون جذبو کامل یادگرفت؟سایتی، کتابی، استادی، پیجی... 

من خیلی قانون جذب رودوس دارم ولی اطلاعات خیلی کمی درموردش دارم مثلاالان این چیزایی که گفتین پاکسازیواینامن نشنیده بودم شماخودتون ازکجایادگرفتین؟ 

یه چیزی میشه دیگه!!!غصه هاتوبس کن...

ببين من نميدونم منظورت از سنگيني چيه من كه هميشه با ارامش رسيدم اما استادم ميگفت كه گاهي پاكسازي به روش هو اوپو نو پونو كه همون چهارتا ذكر متاسفم.... هست برون ريزي داره يعني ممكنه اولش كمي حال روحيت بهم بريزه ولي در اداامه به ارامش ميرسي و اگه اينو ادامه بدي بعد اينكه به ارامش رسيدي به خواسته ات ميرسي

@دلبر_و_جانانمی  سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم میشه اگه راجب سوالم اطلاع داری لطف کنی راهنماییم کنی؟تو تاپیک نوشتم.و اینکه ذکری که مدنظرمه ذکریه که تادوماه  روزی۴۰۰مرتبه ست روشش و متنش به فارسی میشه این:آمرزش میخوام از خدایی که خدایی جز او نیست او زنده و برپادارنده و مهربان و بخشنده و افریدگار ایمان و زمین است و به سوی او بازمیگردم

یه نفر میگفت گفته خیلی اتفاقای بد براش افتاده اما خیلیام میگفتن عالی بوده براشون.من هربار که تصمیم گرفتم بخونم فقط تا چندروز موفق شدم و قطع کردم و بعدش اتفاق خوبی افتاده مثلا راجب حاجتم خوابای خوبی دیدم دیگه نمیدونم اثر این بوده یانه

برون ريزي هم مثل اين ميمونه كه مثلا شما يه ظرف پر از اب داري كه تهش اشغال هست براي اينكهاشغالارو در بياري بايد دست بكني توي اب و اين باعث بهم خوردن اب ميشه و اب كثيف ميشه اما در نهايت وقتي اشغال هارو در بياري اب پاك ميشه برون ريزي هم همينه شايد اولش احساست بهم بريزه