2777
2789
عنوان

گوجه سبز و چاقاله کی میرسه

933 بازدید | 126 پست

کسی میدونه 

نوبر چاقاله دیدم بازار ولی نوبر خیلی گرونه موقع فروانی جفتش کیه بخصوص گوجه سبز 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کیلو ۲۰ تومنه ترد تردددد.

ولی گوجه سبز هنو نیومده.

وای من هوس گرفتع کل شهر رو زیر پا کردم پیدا که نکردم.

به جاش خیار چنبر گرفتم بهش نمک زدم شور بشه خیلی هم ترد بود همش به خودم تلقین میکردم که بخور گوجه سبزه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
انقد که من منتظرچاقاله و گوجه سبزم منتظر نیمه گمشده م نبودم😐😐😐  

من کله سالو منتظر این ماهم که این عزیزای دل تشریف بیارن😅😍

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
انقد که من منتظرچاقاله و گوجه سبزم منتظر نیمه گمشده م نبودم😐😐😐  

😂😂😂😂😂منممم اصلا به امید گوجه سبز تونستم قرنطینه رو تحمل کنم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من کله سالو منتظر این ماهم که این عزیزای دل تشریف بیارن😅😍

نگوووو😍😍😍😍😋😋

انقدکه از این دوتا عزیز استقبال میشه از هیچ کس اینطور استقبال نشده

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
چاقاله الاندیگه نوبر نیست.  تو تره بار کیلو 30 شده.  من خودم باردارم روزی نیم کیلو میخور ...

زیاد نخور اگه بارداری انقباضات رحم میاره 

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
گوجه سبز تو میدون میوه و تره بار اومده کیلویی ۱۰۰  منم الان یه ماهه چشمم دنبالشه

تو تره بار ما اومده کیلو 160 چندتا دونش و خریدم در حد رفع هوس😂😂 والا ...

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤