2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برا دخترم😓😓😓

972 بازدید | 46 پست

دخترم کلاس اوله

عصر گفت مامان بچه ها سر کلاس مسخرم کردن ولی نگفت سر چی

دوباره الان گفت مامان بگم برا چی مسخرم کردن..ولی دعوام نکنی بگی ک چرا اینو نگفتی اونو نگفتی.😓.

یکی از بچه ها ب دوستش گفته من شپش داره پیشش نرو 🥲🥲

جریان شپش هم مال ی ماه پیشه ن الان

نمیدونم چرا ب دخترم اینجور گفتن..دخترم گفت خیلی ناراحت شدم میخاستم گریه کنم😓

منم گفتمش مگه الان شپش داری ک از حرفش نارحت شدی🥲🥲

میخاستم ببینم راست گفته یا ن گفتمش میخام ب مامانش بگم..الان گیر داده ب مامانش بگو

من ک نمیگم

ولی دلم براش اذیت شد😓ادم کم رو و خجالتیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شپش واقعا وحشتناکه حق داشته گفته نرو

بچن از کجا بدونه دیگه نداره

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چرا نمیگی😐

خب این بچه دیگه هیچ تحقیر میشه

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ب دخترت بگو اونم اونا رو مسخره کنه نمونه تو دلش اینم به اونا بگه شپشو

😂😂😂😂😂نمیخوای راهنمایی نکنی گشنگم

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

به خانمشون همین امشب پیام بده و قضیه رو بگو .مامانا رو درگیر نکن.بچه ها حرف خانم رو گوش میدن خانم بهشون بگه دیگه جرات ندارن چیزی بهش بگن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
به خانمشون همین امشب پیام بده و قضیه رو بگو .مامانا رو درگیر نکن.بچه ها حرف خانم رو گوش میدن خانم به ...

خانم از شانسم امروز عزادار شوهر خواهرشون شدن

نمیشه بگم

بنظرت بگم؟؟

اخه هنوز تکلیف بچه ها رو هم نگفته.حتما رفته پیش خواهرش