2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 81 پست
خیلی مراقب باش مثل من بیخیال نباش بدوبدو استرس کلا استراحت مطلق شو تا دوماه

والا من خیلی سرحال تر شدم صبح که تا ۱۱ خواب بودم دو هفته س همش ۶ بیدارم تا بیکار میشم پا میشم راه میرم .باشه حتما رعایت میکنم مرسی گفتی

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من خیلی سرحال تر شدم صبح که تا ۱۱ خواب بودم دو هفته س همش ۶ بیدارم تا بیکار میشم پا میشم راه می ...

حتما رعایت کن از پله ها مخصوصا نرو بالا پایین من خیلی میرفتم..بدنای الان با زمانای قدیم فرق میکنه

الان خونریزی سیاه اولش لکه دیدم امروز میرم دکتر ببینم چ میگه

انشالله که چیزی خاصی نیست .خبر بده حتما نگرانت شدم عزیزم

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
انشالله که چیزی خاصی نیست .خبر بده حتما نگرانت شدم عزیزم

ان شاءالله...هرچی خواست خدا باشه من خیلی خیلی ذوق داشتم دوس داشتم زود بفهمم دختر پسره بدم خرید ...ولی توکل ب خدا هرچی باشه

خیلی حس خوبی داره بی بی چک مثبت 

اره من خیلی دوست داشتم همسرمو سوپرایز کنم ولی انگار از خلقیاتم فهمیده بود باردارم خودش رفت بی بی خرید گفت بزن حالا هی میگفتم زوده میگفت حالا بزن فکر نمیکردم زودی هاله بندازه

ان شاءالله...هرچی خواست خدا باشه من خیلی خیلی ذوق داشتم دوس داشتم زود بفهمم دختر پسره بدم خرید ...ول ...

بتات چند بود؟ هرچی به صلاحه پیش میاد عزیزم

نشانه بارداری دندون درد هم هست ؟ من شب موعدم از دندون درد خوابم نمیبرد سالمم هست نمیدونم چرا درد گرفت گفتم شاید کلسیمم کمه هر روز صبح تا بیدار میشم یه لیوان شیر میخورم با خرما