2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 81 پست
انشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه خدا نینیتو برات نگه داره💋

عزیزممممم مبارک باشه انشالله به سلامتی بغلشون بگیری♥️

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نینی خوشگلت بدنیا اومد؟؟اسمشو چی گذاشتی؟

سلام عزیزمممم پسره اذر دنیا اومد الان ۸ ماهشه امیرعلی

نی نی های تو چین؟ وااااییییی دوقلووووو😍 به سلامتی دنیا بیان

طبیعی باردار شدی؟

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
سلام عزیزمممم پسره اذر دنیا اومد الان ۸ ماهشه امیرعلی نی نی های تو چین؟ وااااییییی دوقلووووو😍 به س ...

خدا نگه داره برات عزیزدلم💋💋برای سلامتی تو دلی های منم دعا کن صحیح و سالم بغلشون کنم والا تو غربالگری یکیشو گفتن شبیه دختره یکیشو کلا نگفت گف بمونه برا انومالی.انومالی هم فعلا نرفتم ۱۲مرداد به بعد وقتشه میرم انشالله برام دعا کن عزیزم. من میرفتم دکتر قرار بود ماه دیگه آی یو آی شم ولی خدا خواست همون ماه باردار شدم چون تو این ۲سال فقط اون ماه بدون استرس نزدیکی داشتم و اصصصلا به بارداری فک نمیکردم چون ماه دیگه آی یو آی داشتم دکترم گفته بود برو پریود شدی روز سوم بیا پیشم دیدم ای بابا منکه اصلا پریود نمیشم😅😅بیبی زدم دیدم مثبته🤤

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  
خدا نگه داره برات عزیزدلم💋💋برای سلامتی تو دلی های منم دعا کن صحیح و سالم بغلشون کنم والا تو غربالگ ...

واییی چه سورپرایز قشنگی من غش 😍 بعدشم دوباره حسابی سورپرایز شدی که دوتان😅چشم عزیزم حتمااا