2777
2789
عنوان

امروز النگو خریدممم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این بازار کرونایی رفتی النگو خریدی  معلوم نیست فردا زنده ایم یا ن

خب ما برا امروز زندگی یکنیم بخام بزارم ارزون شه شاید تا ارزونی مردم. الان ذوقش میکنم 

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

مبارک مبارک ایشالا مبارکت باد

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
حالا میاند میگن تو این شرایط کرونایی رفتی بازار 😄😄😄 راسی مبارک باشه

نرفتم برم اوردن خونه. اشنا بود

تو این بازار کرونایی رفتی النگو خریدی  معلوم نیست فردا زنده ایم یا ن

اصلا فردا هم بمیرم همینکه ت فردا ذوقشون کنم می ارزه. نرفتم که اشنامون طلافروشه برام اوردخونه

اصلا فردا هم بمیرم همینکه ت فردا ذوقشون کنم می ارزه. نرفتم که اشنامون طلافروشه برام اوردخونه

مبارکه.و افرین بهت که پولشو داشتی خریدی بیخودی صبر نکردی تا ارزون شه.کاری که من کردن گرمی ۵۰۰ بود نخریدم به امید ارزونی که اینجور شد

خانوم هستم