2777
2789

قبلا پیشنهادش میکردم الان نه 

خیلی شواف داره

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

قبلا پیشنهادش میکردم الان نه خیلی شواف داره

اینارو میدونم

منم زیاد از شخصیتش خوشم نمیاد ولی میخواستم بدونم پروژه های بهشت و ایناش چجوریاس

واقعا رتبه میده بیرون؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو میدونممنم زیاد از شخصیتش خوشم نمیاد ولی میخواستم بدونم پروژه های بهشت و ایناش چجوریاسواقعا رت ...

ربطی به بهشت و موسسه مشاوری نداره

کامل بسته به تلاش خودتونه

هر موسسه ای رتبه میده که شاگرداش تلاشگر بودن

در کل نه پناهی و پیشنهاد نمیکنم

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

ربطی به بهشت و موسسه مشاوری ندارهکامل بسته به تلاش خودتونههر موسسه ای رتبه میده که شاگرداش تلاشگر بو ...

یعنی به استراتژی مسیر ربطی نداره؟

من اینطوری چیدم که تا اسفند درسا رو یه دور ببندم جمعه ها هم ازمون و مرور باشه‌ کل پایه ها هم دارم همزمان پیش میبرم و کیفیت مطالعم خوبه ، عمومی و نهایی هم کار میکنم ، فروردین به بعد هم گذاشتم برای جمعبندی و مرور

لازمه کار اضافه تری کنم بنظرتون؟

بعضی مشاورا جوری القا میکنن که تو پروژه هاشون قراره کارای عجیب غریبی انجام بدن ولی من حس میکنم مسیر همینه

چون شاخ غول شکستن که نیست

یعنی به استراتژی مسیر ربطی نداره؟من اینطوری چیدم که تا اسفند درسا رو یه دور ببندم جمعه ها هم ازمون و ...

بهترین و کامل ترین برنامه رو قلمچی میده 

مشاورا واسه جیب خودشون میگن

مخصوصا جاهایی مثل پناهی و نکویی

برنامه قلمچی رو میزارن جلوت شخصی سازی ام نمیکنن میگن حالا برو خودت خورد کنه برنامه رو

فقط همایشا و ویسای چرت و پرت که تو یوتیوب هم میشد دید 

به نظرم درست داری پیش میری 

با آزمونای قلمچی هماهنگ باش

بهترین و کامل ترین برنامه رو قلمچی میده مشاورا واسه جیب خودشون میگنمخصوصا جاهایی مثل پناهی و نکوییبر ...

دست شما درد نکنه

این تبلیغات خیلی به ادم حس ناکافی بودن میدن

دست شما درد نکنهاین تبلیغات خیلی به ادم حس ناکافی بودن میدن

خواهش می‌کنم

اینا نونشون تو همین کاره 

دوستم باهاش ور داشته خودش برنامه نمینویسه برات خودت باید بنویسی و همه چی با خودته فقط کلی مسیرو میگ ...

اهان...خب اینکارو که خودمم میتونم بکنم

استاد ریاضی محمدزاده خوبه؟ برا انسانی