2777
2789

حتا ظرف شامو خودش شسته یهو رف بیرون طول کشید  برگشت با خواهرشوهرم اخلاقش خیلییی بده شد بود کافیه یه چیزی بگم روم بپره از دیشب تا حالا  فقد نفرینم میکنه  و دعوام میکنه میگه ازت بدم میاد

هر بار  با خواهرش و مادرش باشون خلوت کنه اینطوری میشه

بخدا خستمه نمیدونم چکارش میکنن اینطوری میشه خدا ازشون نگذره  مثلا خواهرشوهر لعنتیم بارداره   از خدا نمیترسه نجس

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

شوهر منم همین جوری بود میرفت اونجا من از استرس میمردم که الان برنامه جدید چیه این از سیاستش میزاشت ف ...

چطور درس شد؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم وقتایی که شوهرم خونه نیس بهش ز میزنه نمیدونم چی میگه شوهرم میاد خونه همش اخم و تخم میکنه

آخه من یه مدته بخاطر بی احترامی های مادرش خونه شون نمیرم

مادرشوهرم داره آتیش میگیره....

شوهر منم اینجوری پر میکردن بعضی وقتا 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

شوهر منم اینجوری پر میکردن بعضی وقتا

اخه من وحشتناک میفته به جونم