2777
2789
عنوان

پایین آوردن فشار خیلی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یهویی شد به خاطر همین دست و پامونو گم کردیم هیچ دارو اینا استفاده نمی‌کرد 

بگید حتما کلیه رو هم چک کنند

شاید مشکل دیگه ایی باشه که داره به کشل افزایش فشار خون خودشو نشون میده

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
عزيزم حتما اگه ميتونيد بيمارستان شخصي كه خلوته وبيمار زيادنيست بخاطر خطركرونا بستريش كنيد،سير رنده ك ...

سه تا بیمارستان خصوصی بردیم حتی یکیش مخصوص قلب هست یکیش بین الملی ولی بستری نمیکنن 

فدات بشم وال... این سومین بیمارستان می‌بریم دوتاش خصوصی یکیش مخصوص قلبه  آره دکترش گفته سرم بدت ...

من فشارم. پایین بود دکتر سرم زد 

بالا که باشه نباید بزنه دیگه. 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
بگید حتما کلیه رو هم چک کنند شاید مشکل دیگه ایی باشه که داره به کشل افزایش فشار خون خودشو نشون میده

تا فردا برسیم به متخصص میگم حتما چک کنه 🙏🙏

موز فشار رو پایین میاره

بیمارستان اول بعد آمپول گفت کیوی و موز بدین دوتاشم دادیم ماست سیر رنده کردم دادم بادرنجبو دادم آبلیمو هیچی چندتا امپول زده بیشتر از هشت تا زیر زبونی پنچ شش تا قرص همش تو یک روز 😥😥

بیمارستان اول بعد آمپول گفت کیوی و موز بدین دوتاشم دادیم ماست سیر رنده کردم دادم بادرنجبو دادم آبلیم ...

واییی ببین من یه دونه زیر زبانی میخورم وقتی فشارم میلد پایین بعدش انقد حالم بده حتمن مواظبش باشین اینهمهههههههه دارو و زیرزبانی  

من 36سالمه هرچندوقت ی بار اینجوری میشم باید زیرزبانی بخورم فشارم بیاد پایین خیلی بده انقد حس بدیه من ...

انشال... شما هم زود خوب بشین آره میگفت سرم یه صدایی میاد حالش شدید بد شد طفلی یعنی مردیم ها 

بیمارستان اول بعد آمپول گفت کیوی و موز بدین دوتاشم دادیم ماست سیر رنده کردم دادم بادرنجبو دادم آبلیم ...

توکل بخدا.. انشالله زودتر کنترل میشه. نگران نباش.. تحت نظر باشه بهتر میتونن مراقبت کنن