2777
2789
عنوان

پایین آوردن فشار خیلی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 80 پست

زنگ بزنید دکتر بیاد خونه

مادر شوهر منم فشازش بالاپایین میشد همین کارو کردیم

پشت تلفن درست شرح بدید ک مشکلش چیه

ک سرم بزنن و با امپول بیارن پایین

من مادرم فشار خون داره فقط وقتی خیلی بره بالا با امپول میاد پایین 

زنگ بزنید دکتر حتما

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ناراحتی هستش منظور اینه عصبی شده .مواظب باشین یه وقت خدانکرده سکته نکنه .خون دماغ چی خون دماغ میش ...

نه خون دماخ نشده نه اصلا عصبی نشده چیکار کنیم آخه بخدا موندم 

میگن اب و چیزهای ادرار اور بهش بدید ولی میدونم تو تین حالت مادرتون کمک چندانی شاید نتونه بهتون کنه. 

الان مادر شما باید خیلی تحت درمان باشه سه چهار بار فشارشون رفته رو 19 و 20......بیمارستان باید بستریشون کنه.. من خاطره خیلی بدی از فشار بالا دارم. و کاملا درکت میکنم. اینو ب خواهرتون ک الان بردنش بیمارستان بگید. حداقل دو سه روز باید بستری و زیر نظر دکتر باشن. 

اینکه بار بیشتری به قلب اضافه میکنه اصلا اب زیاد ندید

من تو حاملگیم فشارم بالابود با خوردن اب زیاد اومد پایین دکتر گف اب زیاد بخورم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

کپسول نیتروگلیسیرین داشته باشید

وقتی رفت بالا با یه سوزن سوراخ کنید و بچکونید زیر زبون تا سریع جذب بشه.

اصلا به حالت خوابیده نباشه که فشار مغز افزایش پیدا کنه

حالت نشسته باشه همه اش

بعد هم قرص هایی که دکتر قلب تجویز میکنه رو باید منظم بخوره

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
بچه ها ادرار اور میزنن که اب بدن دفع بشه بار از روی قلب برداشته بشه اب زیاد دادن خطرناکه

اره همینجوری الکی آب زیاد ندینا

آمپول و سرم ادرار اور رو باید تو بیمارستان بزنن 

آب زیاد بدی احتباس مایعات به وجود میاد خطرناکتدش میکنه 

بازم من علمشو ندارم از رو تجربه میگم کاش یه بیمارستان خوب ببرین یه چندساعت بستری شه تحت نظر باشه 

خوب ک شد کامل بیارینش خونه 

انشاالله حالشون زودتر خوب شه.الان براشون صلوات میفرستم 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟